Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ploteus
aktív tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Nekem ott van feljebb a D820 proci teszt, és szerintem egész jól muzsikál, ahoz képest, hogy D8xx széria. Viszont az az iszonyatos hő, ha az ember tényleg tuningot akar, és a feladatkezelés elég furán viselkedett nállam. Tény, hogy nem véletlen jött a 9xx család.

Amúgy nem csak 50k-ba van tuning lap, Asus P5WD2, már 30-35k-ba lehet venni, és brutális tuningot lehet vele elérni
Viszont azt nagyon sajnálom, hogy a 930-ba nincs SPEEDSTEP, és a következő értelmes lépcső a 950 :S És az a fránya HT is jó lenne... -
Ribi
nagyúr
válasz
GreatGodzi
üzenetére
En is el akartam adni a P5LD2-t mert azthittem hogy emiatt nemtudom huzni a D805 procimat. Oszt kiderult hogy a proci az antituning. Most a D820-as alapon, 1.25V-n megy, lehet leveszem 1.2V-re

-
törölt tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Én így vagyok az Abit AA8xe lapommal, és a 630-as procimmal. Azok voltak a szép napok

De menniük kellett, mert dualcore rulez
Ha megveszed az AB9Pro-t, rögtön dobd fel a legújabb biost, mert rengeteg hibát javít. -
törölt tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Én Asus P5B-nél tapasztaltam hasonlót. D940-es proci, bár ment 4GHz-n de feszt kellett emelnem a procin, és az alaplapi chipsetnek is kellett adni. Abit AB9-nél viszont az alaplapi chip alapfeszen is stabil. és a proci is minimális feszemelést kapott.
-
S.Feri
őstag
válasz
GreatGodzi
üzenetére

-
ploteus
aktív tag
válasz
GreatGodzi
üzenetére
Akkor annyira nem is jó az az LD2+930

Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Senki sem töröl ennél jobban
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Eladó Redmi A3 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest