Új hozzászólás Aktív témák
-
Haart
addikt
válasz
robyeger #2381 üzenetére
Tápon a 2 csati között annyi a kül hogy egyikre rá van írva az hogy +12V másikra nincs. Enermax liberty. Közben rájöttem mi volt a bibi. Win alatt nem annyi a memória órajele amenynire biosban beállítod. Most pl biosban ddr2 498-ra van állítva, megnézem cpu-z vel és a memcsi 664-en megy
Ez miért van? És azért nem ment a tuning mert mindig a memcsihez állítottam pl 667 és adott volna win alatt neki 900 körül.
[Szerkesztve] -
Haart
addikt
Segííííítség Az lenne a bibi hogy most cseréltem P5LD2/C ről P5B-re. D915-öm van. Namost a régi lapban ment 250fsb fölött alapfeszen. Most meg nemtudom rábírni sehogy sem a tuningra, pedig minden úgy állítottam be ahogy a totyik kezdő hsz-ében van. Mitévő legyek? Mit állítsak és hova? Mert ez igy elég hurka.
A másik hogy infinity-m van és 10 fokkal lett több a proci hőfoka a másik lapban mérthez képest, probe2-vel mértem mind2-őt. Ja és elkellett fordítanom az infinity-t mert nemfértem el csak elfordírtva a kondiktól a p5b-n.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest