Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
raszputyin #241 üzenetére
Először is a Pentium D már tudják az EIST energiagazdálkodást, ezért semmi szükség a manualis underclocking-ra. Be kell kapcsolni az EIST-et mind a BIOS-ban, mind a Winben és terheletlen állapotban le fogja ejteni a Vcore 0,8V-ig. Ha pedig az alaplapi ventillátor fordulatszámát dinamikusan hozzá állított a proci hőmérsékletéhez, akkor a venti rpm-je is követni fogja a cpu terheltségét. (Netezkés közben a légy cümmögését is hallhatod, játék közben pedig úgy is magával ragad a game izgalama
)
Ha pedig ennyire szkeptikus vagy az Intel-el szemben, miért nem beszéled rá a haverod egy X2-re?
(vagy várjon még egy kicsit a Pentium D 9xx sorozatra...)
[Szerkesztve] -
Kami11
őstag
válasz
raszputyin #239 üzenetére
Nem hiszem, hogy az a 0,025 V teszi tönkre a gazdaságot amit pluszban adok neki!
A tuning pedig kell, mert botorság nem kihasználni azt a pluszt ami benne szunnyad a prociban! Szerintem. Persze nem vagyunk egyformák és ez így van jól! -
Kami11
őstag
válasz
raszputyin #236 üzenetére
Ez érdekes felvetés, ilyen kérdéssel még nem is találkoztam!
Személyszerint a feszültséget emelni szoktam, nem csökkentenia tuning miatt, de ha van valakinek ezirányú tapasztalata az ossza meg, engem is érdekel az ötlet -persze csak érdekesség szintjén!
-
hobizoli
nagyúr
válasz
raszputyin #236 üzenetére
Ki kell probalni
hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! HP Zbook 15 G5 - i7-8750H I 32GB I 512SSD I Nvidia P2000 4GB I FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest