Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
Először is a Pentium D már tudják az EIST energiagazdálkodást, ezért semmi szükség a manualis underclocking-ra. Be kell kapcsolni az EIST-et mind a BIOS-ban, mind a Winben és terheletlen állapotban le fogja ejteni a Vcore 0,8V-ig. Ha pedig az alaplapi ventillátor fordulatszámát dinamikusan hozzá állított a proci hőmérsékletéhez, akkor a venti rpm-je is követni fogja a cpu terheltségét. (Netezkés közben a légy cümmögését is hallhatod, játék közben pedig úgy is magával ragad a game izgalama
)
Ha pedig ennyire szkeptikus vagy az Intel-el szemben, miért nem beszéled rá a haverod egy X2-re?
(vagy várjon még egy kicsit a Pentium D 9xx sorozatra...)
[Szerkesztve] -
Kami11
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
Nem hiszem, hogy az a 0,025 V teszi tönkre a gazdaságot amit pluszban adok neki!

A tuning pedig kell, mert botorság nem kihasználni azt a pluszt ami benne szunnyad a prociban! Szerintem. Persze nem vagyunk egyformák és ez így van jól!
-
Kami11
őstag
válasz
raszputyin
üzenetére
Ez érdekes felvetés, ilyen kérdéssel még nem is találkoztam!

Személyszerint a feszültséget emelni szoktam, nem csökkenteni
a tuning miatt, de ha van valakinek ezirányú tapasztalata az ossza meg, engem is érdekel az ötlet -persze csak érdekesség szintjén!

-
hobizoli
nagyúr
válasz
raszputyin
üzenetére
Ki kell probalni
hobizoli
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2. és 3. generációs processzorok.
- Intel Core i3 / i5 6 7. generációs processzorok tesztelt, hibátlan, LGA1151 foglalat
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)

a tuning miatt, de ha van valakinek ezirányú tapasztalata az ossza meg, engem is érdekel az ötlet -persze csak érdekesség szintjén!