Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mh197
őstag
válasz
robyeger
üzenetére
Ez a 0,8V hogy is jött ki?
Nálam bios szerint 1,4125V a feszültsége amit beállítok a proccnak, EIST be, C1 be, 64 Bit be a procin a biosban, majd winben a minimális energia gazdálkodás kiválaszt (ha jól emléxem ezt kell választani, mert mintha ezt olvastam volna már vhol
), és utánna a feszt max 1,28V -ra ejti vissza. Természetesen terhelésnél 1,39-1,4 V-ot ad a procinak. Idle-ben visszaveszi az órajelet 3500-ra 4000 -rőll.
Ja, mert ugye 4000-re van húzva a kis 3,2- es 640-es.
Vagy emiatt nem megy lentebb a fesz értéke? 
Esetleg Dual -core esetén teljesen mások az EIST működési hatásai? Jobban leveszi a feszt, mint a 6xx sorozatnál?
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
válasz
robyeger
üzenetére
Szerintem a Pentium D 820 kiváló választás (ár/teljesítmény).
Nem lángot lobbantani jöttem, de szvsz az jelenleg egyetlen egy Intel-gyártotta (asztali) PC-alkatrész, amit bármi körülmények közt értelmes lehet megvenni
Nem tudtam, hogy ennyit haladt a Speedstep, köszi, majd utánanézek.
Az offomat inkább a céltopicban helyezem el (Intel vagy AMD).
szerk.: Te azért olvasd el sztem, talán sikerült artikulálnom mások nevében is, hogy miért vagyunk ''AMD-fan''-ek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- StarLadder Budapest Major 2025: érdemes kimenni
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- World of Tanks - MMO
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nálam bios szerint 1,4125V a feszültsége amit beállítok a proccnak, EIST be, C1 be, 64 Bit be a procin a biosban, majd winben a minimális energia gazdálkodás kiválaszt (ha jól emléxem ezt kell választani, mert mintha ezt olvastam volna már vhol
), és utánna a feszt max 1,28V -ra ejti vissza. Természetesen terhelésnél 1,39-1,4 V-ot ad a procinak. Idle-ben visszaveszi az órajelet 3500-ra 4000 -rőll.
Vagy emiatt nem megy lentebb a fesz értéke?