- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egérpad topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen SSD-t vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
intelfan #1863 üzenetére
Ezek szerint fizikában nem vagy tul jartas, ugyanis normal leghutovel fizikai képtelenség hidegebbre huteni egy processort mint a szobahömérséklet, meg ha ki van kapcsolva akkor sem. Innentől marad az az eset hogy rosszul meg a homero. Vagy hiszel egy fizikai ténynek, vagy egy szar hőmérőnek.
-
Tivi32
aktív tag
válasz
intelfan #1866 üzenetére
Én AiBoosterrel TUNINGOLOK és 15x270MHz en megy nekem stabilan 1,3 volton már 3 órája megy az ORTHOS és semmi hiba
Nem tudom nektek miért nem megy de én a hőmérsékletre is kiváncsi volnék mer nemsokára CPU cooolert veszek de ha nem vagy képes erre akkor nem baj ha nem teszed meg
NINCS HARAG ! -
Tivi32
aktív tag
válasz
intelfan #1857 üzenetére
Tuningolva vagy alapon a KEDVEMÉRT megnéznéd tuningolva is 4GHznen nekem megy alapfeszsen is és 70˙C on ez kicsit sok és 5500 at rászánnék a lényleg jól hűt és könnyen beszerezhető!
Mert én is gyárit szeretnék valami jóra (és lehetőleg olcsóra ) cserélni!
Ha minden igaz jonak tunik! -
robyeger
addikt
válasz
intelfan #1832 üzenetére
Az Asus lapokon is van ehhez hasonló ''Stack cool'' néven, sőt innen lopta az ötletet a giga, szóval ez elég lapos, nem is borda inkább lapnak nevezhető, erre nyugodtan felrögzíthető szerintem bármilyen felfogatásos hűtő(max. rövid lesz a gyári csavar, azt könnyen ki lehet cserélni hosszabbra), de biztos, ami biztos a deszkád topikjában érdeklődj. -
robyeger
addikt
válasz
intelfan #1830 üzenetére
én Zalman CNPS rajongó vagyok, mert:
-szerintem érdemes inkább olyan hűtőt venni, aminek alul is van alátámasztása, így eleve nagyobb nyomóerő lesz a borda és a proci között, másodsorban az alaplapot se fogja nagy hajlító erőnek kitenni(olyanról is hallottam, hogy csak egyoldali felfogatásnál letörhet az a műanyag rögzítő prücök)
-a CNPS nagy előnye, hogy csak első felszereléskor kell kivenni az alaplapot a házból, ha utánna procit akarunk cserélni, ahhoz már nem kell mozgatni az alaplapot. Igaz a hőcsöves tornyok valamivel jobban hűtenek, de ott procicserénél ki kell venni a deszkát is a házból. Szóval léghűtéses rekordokra eljobbak a tornyok, de normál tuning használatra a CNPS is tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest