- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Hőmérés szoftveres, 3 kilóméterre van a procitól a thermoellenállás, ami alapján mér, stb. Ha meg a proci magjában lévő diódák alapján akarja lemérni, akkor meg mégnagyobb baromságot fog kapni, mert a kedves programozók nem végezték el villamosmérnöki képzés első félévét úgy nagy többségben, és amikor megkapják, hogy a prociban belül 160-200 fok van, akkor elámulnak, és azt hiszik, hogy ez baromság, és kijavítják a programot, hogy azt mutassa, amit látni szeretnének.
Ezek után ne szegény fórumtársat okoljuk, ha a szobahőmérő 28 fokot mutat, a procira meg azt írja ki a program, hogy 24 fok.
[Szerkesztve] -
PPeter
addikt
A múlt héten több gépet raktam össze, mindegyiknél jelezték, hogy túl hangos a gyári Intel hűtő, mert tuning nélkül is elég jól pörögtek-zúgtak huzamosabb terhelés után. A közvetlen ismerőseim közül többeknek sikerült már kissé rosszul felhelyezni a gyári Intel hűtőt, nálad is ez lehetett a helyzet ha túlságosan melegedett.
[Szerkesztve] -
GreatGodzi
tag
A 820-as nekem is szépen ment benne, de ezt a 930-ast szerintem nem tudja rendesen kezelni...
Elvégre a 945-ös chipsetet nem a 65nm-es procikhoz találták ki, csak muszájból támogatja, és szerintem ez itt a baj. Meg hát a P5LD2 az ASUS-nál olcsó alaplapnak számít, lehet, hogy valami alkatrészen spóroltak a tuning rovására (ha brutál tuningot akarsz, vedd meg az 50e FT-os alaplapot...). Ha így van, akkor ez szemétség, és valahol ezt leírhatnák az alaplap tulajdonságainál a honlapukon. -
Antibá
tag
Eggyet értek.
Sikerült frankón húzható procit szerezni ,egyébként 4654Mhz a vége.
Az az igazság,hogy én meg csendmániás vagyok és már régen vízzel hűtöm a gépeimet,ezért nem okoz gondot a D 940 lehűtése.
A conróra vártam én is ,és vettem is volna,de annak idején azt írták,hogy a conrót kiszolgáló alaplapok,csipkészletek készen vannak és csak a procit várják.
Ennek ellenére nincs igazán jó lap alá,és figyeld meg mire kijön az intel 985-ös,vagy az ati,nvidia féle csipszettes lapok tömkelege addigra pedig már a 4 magos procikat pedzegetik majd.
Hamár itt a vizem ,miért ne húznám addíg ameddig bírja stabilan. -
Antibá
tag
Gondoltam ,hogy valami ilyesmit fogsz visszaírni.
Akkor pontosítok,amikor én vettem a procit még nem is nagyon volt szó a conroról,éppen akkor volt az intel 50%-os árcsökkentése.
Szereztem egy D805-ös procit,nagyon meg voltam vele elégedve.
3800Mhz-en símán ment,de ekkor sikerült szereznem a D940-et és bizonyos okok miatt nekem 35ezerbe van.Nem hagyhattam ki,ígyhát eladtam a D 805-t.
Egyépként arra akartam kilyukadni,hogy ,ha ezek a tesztek nem lennének nem hiszem ,bárki is rájönne hogy egy D960,vagy egy E6400 van a gépében.
Pár hónappal ez előtt mindenki a D9xx sorozatról beszélt,hogy mennyire brutálisan lehet húzni,és milyen fasza.
Most meg mindenki rohan cseréli le a 2 hónapos rendszerét ,mert holmi tesztprogiban x ponttal kevesebbet kap,holott a D-s procija erejét sohasem használta ki az otthoni felhasználások terén.
Nem mondom,hogy,ha ténylegesen lehet kapni a boltokban normális árakon E6600,vagy E6700 procit akkor nem veszek esetleg,de ez még odébb van.
A tesztekkel csak annyit akartam ,hogy a húzott D proci kb az alapon hajtott E6600-tal van egy szinten, ami ha jól tudom most 85000 körül van,persze ,ha lehetne kapni. -
vazzz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest