- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
D600
tag
válasz
Alvin_ti4200 #792 üzenetére
Semmi különbség elvileg. Ugyanúgy Pentium D proci. Hagyjatok már ezekkel a Dx20-as procikkal kell a halálnak! Gondolod visszalépnék a 930-ról? Fogdostam és nem veszélyes, igazából fogdosnom sem kell, mert egy hőmérő rá van rögzítve és 36 fok volt eddig max. Nem hinném, hogy ez forrósodás. Lehet a giga, meg a többi gyártó lapjai trágyák, de az asus lapjai mindig jók, valszín ezért nem melegszik annyira. Ha valakinek meg melegszik picit, akkor rögzít rá egy mini ventit, ennyi.
Nem teljesen értem ezt a melegedést amit írtok, mert már mások is olvasták itt és visszaírtak ilyet, így terjed a pletyka. Olyan lappal még nem találkoztam amelyiken az alaplapi vezérlő(északi híd) nem volt meleg. Sőt ventivel szereltek is voltak, akkor ha már ott gyárilag felszerelték mennyire melegedhetet!?!? Már pedig volt már szerencsém minden gyártmányhoz, legalább 30 alaplapot rágtam át az utóbbi években. Ez egyáltalán nem újdonság, inkább csak felfújt dolog valaki által, a többiek meg csak terjesztik a hülyeséget. Nekem pont ellenkező a tapasztalatom, hogy az intelnek igaz drágább, de gyengébb és hibás chipkészletei vannak. Az nVidia nálam ebből etalon!
Ők már eleget bizonyítottak nálam, hogy tudnak.
Látod ennyi mindenben jobb a 9xx, mint a 8xx. Nem régen vitáztam itt valakivel, hogy érdemesebb venni a 9xx-et, mint már a 8xx-re kiadni. Páran azt magyarázták, hogy nincs semmi előrelépés, meg minden. Mégiscssak nekem volt igazam és jó az a 9xx???!?!
Alvin amúgy is látom AMD-d van, honnan a nagy Intel D9xx tapasztalat? -
jeenkie
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #792 üzenetére
Köszönöm a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Linux kezdőknek
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest