- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D600
tag
Sztem nem igazán friss az a lista. Na igen rátaláltam, ők még a laphoz csak a D840-ig írták az oldalon, mert akkor még nem létezett a D9xx, ennyi. Az nf4 tudja kezelni a P4 D procikat, ez tény. A 8xx és 9xx procik között semmi olyan egetrengető különbség nincs ami miatt nem tudnának elbánni a 8xx-et támogató alaplapok a 9xx-el is. A plusz cache miatt nem ismerné fel szerinted?
A kézikönyvben a támogatott processzorok listája: Pentium Extreme, Pentium D (Nem Pentium D8xx), Pentium4, Pentium Celeron. Na most a D930 az egy Pentium D proci(ha én modnom), tehát tudja kezelni. Úgy tudom a p5nd2sli a p5nd32 utódja, annak egy olcsóbb változata.
Amúgy is mit járatom itt a számat feleslegesen, a bizonyíték rá a gépem amit elég rég használok már és minden rendben, nem jelentkezik az a melegedés amit írtok. Milyen alaplapon melegszik? -
Alvin_ti4200
félisten
nF4-ben alapból nem múxik a D920, így azt nyugodtan elfelejtheted (amúgy is felejtős az nF4 SLI Intel alá szerintem). Én 945-ös lapok közül válogatnék a helyedben, Asus P5LD2 lenne az első tippem, sajnos a Gigabyte lapokkal egyre több gond van mostanában (nekem is az van/lesz, de szerencsére műxik rendesen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest