Hirdetés
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz
fritzoliver #9 üzenetére
Értem a logikádat, de itt egy kicsit többről van szó.. Alacsonyabb feszültségen kisebb a felesleges hődisszipáció. És ezen spórol..
Ne csak a hasznos teljesítményt nézd, hanem azt a felesleges energiát is amit csak a levegő melegítésére használ el a memóriamodul!! Abból meg így lehet spórolni és máris kevesebbet eszik, mint a 1,5V-os ugyanilyen modul ugyanakkora terhelésen!! -
Ptk
csendes tag
válasz
fritzoliver #9 üzenetére
Fritzoliver!
Nem egészen értem ezt az érvelést, de abban bitztos vagyok, hogy igazad van akkor ha folyamatos a terhelés. Viszont nálam ez nem mondható el, tehat a Te megközelítésed így nem mérvadó.
"Debian optimalizálói".
Van ilyen??? Légyszi mutass ilyet!"A processzor optimalizálás arra van, hogy hosszabb legyen a CPU élettartama"
Szerintem eddig se volt gond a procikkal, nem értem miért kellene ezt a logikát követni. Persze van benne igazság, de nem ezért optimalizálnak.A BIOS -os dologban egyetértek veled, valami összekuszálodhatott. Egyébként nem rég jött ki az új BIOS frissítés, melyben javítottak a problémáimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest