- TCL LCD és LED TV-k
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stoto
tag
Kikapcsolható, illetve azt tudod beállítani, hogy ha van benne grafikus gari akkor automatán döntse el, hogy melyiket használja, vagy beállíthatod fixen hogy csak az alaplapit vagy csak a pci-osat.
Egyébként hétvégén barkácsoltam egy bordát a chipsetre. Az áldozat egy athlon x2 gyári borda megfelelő méretre darabolva, lamellák picit széthajtogatva, hogy messzebb legyenek egymástól, venti nélkül. Holnap rakok fel képeket.
Terheléses tesztet nem tudok felmutatni, mert egyenlőre még egy ubuntu van rajt ami úgy teszi a dolgát, hogy az egész gép terheletlen. Monitor nincs, tv-re még nem üzemeltem be, sshn komunikálunk

37 fokos most a chipset idleben, elötte 48-50 körül járt a gyári hűtéssel. Mondjuk az a rágógumi amivel oda volt ragasztva a borda a chipsetre, szerintem semmire nem volt jó, most kapott az új bordával eggyütt finom is hővezető pasztát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB DDR5 6000Mhz 2x16GB (32GB) DDR5 Memória
- 9 Év Alza Garancia! G.Skill Ripjaws M5 Neo RGB White DDR5 6000Mhz 2X16GB (32GB) DDR5 Memória
- Viper Elite 5 RGB TUF Gaming 2x24GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, Bontatlan, Gari 2034.09.23. -ig -
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest