Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Azt én is írtam, hogy elsőre nekem sem csinált semmit. Pontosabban első indításkor kiírta a progi, hogy frissebb bios-om van mint amit be akarok sütni.
Aztán reboot és utána már engedte frissíteni. Viszont újraindításkor kiírta, hogy check sum error, amiből azt gondoltam már meg is van, mivel más gépeken ezzel jelzi, hogy sikeres a frissítés. Viszont a biosba belépve nem az új bios fogadott. Ezek után sikeresen lefutott a wines "telepítő szerűség" újraindult a gép és írta is ki szépen, hogy éppen mit frissít.
Amúgy probáltam azzal az Intel integrator assistant-al, viszont ez sem a netről általa leszedett sem az általam leszedett biost nem nyitotta meg. (nem lehet megnyitni szerinte)balkoger : nem kell parázni mert van elvileg egy backup bios is. Ha jól rémlik először besüti a normálisat utána meg a backupot. Elvileg, ha nem lesz áramszünet frissítés közben, akkor nem lehet elrontani. (uhhh, hogy lehet a házat így tervezni?
)Akkor sajnos nem modecom házam lesz. Első körben egy tv tunert tennék csak be, annak meg elég az antenna kábelnek lyukat furni, de ~6 cm magas.
(ha egyszer sikerülne szerezni pci-os vga-t akkor meg azt)Nézegettem az általam régebben linkelt nVidia Ion platformos cuccot és nekem úgy tűnt, hogy a dobozban nincs vinyó.
És hely sincs neki!! (kép, cikk hátha valaki nem látta volna az atomos topicban)
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Tőzsde és gazdaság
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán reboot és utána már engedte frissíteni. Viszont újraindításkor kiírta, hogy check sum error, amiből azt gondoltam már meg is van, mivel más gépeken ezzel jelzi, hogy sikeres a frissítés. Viszont a biosba belépve nem az új bios fogadott. Ezek után sikeresen lefutott a wines "telepítő szerűség" újraindult a gép és írta is ki szépen, hogy éppen mit frissít.
Amúgy probáltam azzal az Intel integrator assistant-al, viszont ez sem a netről általa leszedett sem az általam leszedett biost nem nyitotta meg. (nem lehet megnyitni szerinte)
)
És hely sincs neki!! (