Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kingabo

őstag

válasz szaszlaci #480 üzenetére

Azt én is írtam, hogy elsőre nekem sem csinált semmit. Pontosabban első indításkor kiírta a progi, hogy frissebb bios-om van mint amit be akarok sütni. :F Aztán reboot és utána már engedte frissíteni. Viszont újraindításkor kiírta, hogy check sum error, amiből azt gondoltam már meg is van, mivel más gépeken ezzel jelzi, hogy sikeres a frissítés. Viszont a biosba belépve nem az új bios fogadott. Ezek után sikeresen lefutott a wines "telepítő szerűség" újraindult a gép és írta is ki szépen, hogy éppen mit frissít. :C Amúgy probáltam azzal az Intel integrator assistant-al, viszont ez sem a netről általa leszedett sem az általam leszedett biost nem nyitotta meg. (nem lehet megnyitni szerinte)

balkoger : nem kell parázni mert van elvileg egy backup bios is. Ha jól rémlik először besüti a normálisat utána meg a backupot. Elvileg, ha nem lesz áramszünet frissítés közben, akkor nem lehet elrontani. (uhhh, hogy lehet a házat így tervezni? :W )

Akkor sajnos nem modecom házam lesz. Első körben egy tv tunert tennék csak be, annak meg elég az antenna kábelnek lyukat furni, de ~6 cm magas. :W (ha egyszer sikerülne szerezni pci-os vga-t akkor meg azt)

Nézegettem az általam régebben linkelt nVidia Ion platformos cuccot és nekem úgy tűnt, hogy a dobozban nincs vinyó. :Y És hely sincs neki!! (kép, cikk hátha valaki nem látta volna az atomos topicban)

Új hozzászólás Aktív témák