Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Tegnap megkaptam a Zalman NB32-es hűtőt. Fel lehet szerelni, a trükk a következő: A gyári lefogató fém kapcsot kell használni, ami a lamellák közé illeszkedik. Vagyis illeszkedik jól, annyi, hogy a gyári borda talpvastagsága 2mm, míg ez meg 5mm, ki kell mélyíteni azt a rovátkát (két lamellasor közti részt - fűrészelni/reszelni), és így már remekül passzol. Annyi, hogy nem pont középen lesz, mert a lamellák száma páratlan -> hézagok száma páros -> nincs középső hézag, de az nem gond szerintem.
Tegnap ment a gép úgy 4,5 órát az új bordával idle állapotban, addig nem észleltem rendellenességet. Ugyan fél-egy óra után megfogtam a bordát, és elég forró volt, így inkább el is engedtem
Aztán megnéztem az nF4-es chipemen lévőt, de ott is ilyesmi a helyzet idlenél, és akkor azzal azért játszani is szoktunk (igaz van is egy légkavaró, ami hideget fúj rá - itt sem ártana valami légmozgást keríteni, mert a táp nem csinál túl sokat).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán megnéztem az nF4-es chipemen lévőt, de ott is ilyesmi a helyzet idlenél, és akkor azzal azért játszani is szoktunk (igaz van is egy légkavaró, ami hideget fúj rá - itt sem ártana valami légmozgást keríteni, mert a táp nem csinál túl sokat).