Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
AirBooms #195 üzenetére
adni kell még vcore-t hogy a linx is stabil legyen. az persze más kérdés, hogy soha semmi nem fűti fel annyira mint a két említett teszt. nálam a 'csak' primestabil órajelen sem volt instabilitási probléma soha. Lauda is írta feljebb hogy linx néha alapon is hibázik ugyanígy, szóval...
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
A napokban hozzám került átmenetileg egy Gulf. Elég jó példány, ámulok, bámulok, de az mi a bánattól van, hogy a LinX vagy az IBT nem hajlandó lefutni, hanem pár másodperc után (a LinX pár kör után) azt írja ki, hogy a teszt hiba nálkül lefutott, holott én legalább húsz kört szeretnék. A Prime elszsladgál órákon keresztül, de hát ugye azt írtátok, hogy az meg nem sokat ér ezeknél a prociknál. Tudtok erre valami megoldást?
Azt láttam, hogy ezzel a problémával mások is küzdöttek, csak azt nem találtam, hogy végül is hogyan oldódott meg a hiba.Köszi!
-
törölt tag
Sziasztok!
Van valami esélye annak, hogy a Core i7 970 újabb, kisebb fogyasztású steppinggel fog megjelenni, mint a 980X?
-
Chiller
őstag
válasz
Steady74 #190 üzenetére
Kétségtelen, de E5200-ról tuti nem váltok 1156/1155-re, 1366-ot ugye pár hete "kukázta" az intel, így vagy várok, vagy esetleg, ha már nagyon nem bírom tovább beficcen egy Q9550-es / i7-970 értelmes áron. Csak hát az sem ér meg 50 rugót, ráadásul P35-ben nem is menne valami fényesen. Szóval elég érdekes helyzetben vagyok most...
4GHz meg azért kell, mert jól passzol a hajamhoz -
Sárpac
nagyúr
-
Steady74
addikt
A Grid-del toltam egy egész estét tegnap, nem fagyott ki egyszer sem, szal egyelőre ez stabilnak mondható. Kipróbáltam 27x160-nal is feszemelés nélkül és azzal is, Win 7 bootolt, de elszállt a Prime, egyszerűen kékhalál. A BIOS-ban 1,3 V a fesz, efelé egyelőre nem nagyon akarok menni. Ha lesz időm még kicsit próbálkozom, ha nem marad a 4,16 GHz.
-
Chiller
őstag
Tud valaki valami új infót az 970-esről?
Mondjuk egy fix megjelenési dátumot pld. -
Sárpac
nagyúr
Megkérdezhetem, hogy több fórumot is átolvasva igaz, hogy gondok vannak 160BCLK felett a 980x-el stabilitás terén?
-
válasz
subaruwrc #174 üzenetére
Azert a deluxenak eleg jo a tapaellatasa, nalam is siman ment a 26*160, semmifele stabilitasi problemat nem tapasztaltam, fpo is ugyanaz.
Steady74 A vantage hol szall el es hogyan, mi a jelenseg? Nalam a procitesztnel allt le eloszor, ahhoz fel kell tenni az uj patchet, abban van a javitas a 6 magoshoz.
-
Sárpac
nagyúr
Hehe 500dolcsi lesz a 970x nah az már jó vétel lesz(120k környéke)!
-
P00By
nagyúr
Valamelyik tesztben nem nézték meg a GTA IV-et?
Vagy az "csak" 4 magot használ? Bár akkor is több cache jut a 4 magra. -
Steady74
addikt
Valahogy nem sikerül a bclk órajelét 155-160 fölé vinnem. Biztos a lámaságom a gond, de ha már 160+ MHz-re lövöm be azt, akkor el sem indul a win7, vagy ha elindul, kék hibajelenséggel száll el az os. Tegnap ugyan megvolt a 4,2 GHz 160 x 26-tal, ami érdekes volt, hogy negyed óráig semmi gond nem volt prime alatt, a 3DM Vantage viszont elszállt. Asus P6T Del. V2 az alaplapom. Van valakinek tippje mivel lehet a gond?
Köszi!
-
gombcomp
senior tag
Csak azokban az ASUS lapokban megy amelyiken van TurboV chip.
Így néz ki: -
-
Steady74
addikt
nem, sokkal többet nem akarok tolni neki. Elvileg most 1,312 V-ot állítottam be a 4 GHz-re, ami veretes teljesítmény, de azért a 4,2-4,3 Ghz f@sza lenne
, de első, hogy ne sérüljön a proci. Néztem a Vantege eredményeidet: nekem elvileg egy 5970-es karim van, de nagyon el vagyok maradva, 4 Ghz-en ennyi:
Míg alapon 24 665 pont volt. -
-
4.24s után error-t dob a LinX-em 1,24V 20x200-nál
lehet tényleg kell neki az 1,6?
53-61 fokosak a magok -
nem, nem
de hallottam, hogy ki, csak már elfelejtettem
subaruwrc:
csak azért szoktam nekik 1,6V-ot adni, mert nem értek hozzá és azt hiszem, az az alap
P00By: én is minden percben ezt kérdeztem magamtól!
ui.: van egy új, számítás igényes BI demóm! Azzal fogom kezdeni.
Remélem fullra le fogja terhelni mind a 12 magot, mert meg kéne ideologizálni a procit
-
nekem is megvan a proci!
-
Steady74
addikt
hogy állnak az órajelek jelenleg?
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #124 üzenetére
na, már ezt is tudjuk
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest