- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
envy06
tag
ok rendben, de mienk ez a hatalmas szabályozás könyörgöm! Még az óvodában is lehet repetát kérni miután megetted a kaját
! ha valami őrült nagy baromságot kérdeznék, vagy nem a témához illene, vagy bárkit megsértenék akkor ok ! hmmm Bocs!! odafigyelek a szigorú Törvényekre! Én nem régóta vagyok itt de tök jónak találom ezt az oldalt , jól el lehet dumálgatni és infókat szerezni, most ha ez annyira nagy vétek..... NE haragudj, de ha nem tetszik ne válaszolj, ha másnak is ez Baj akkor összeszedem magam az érthetetlen szabályozás miatt!
-
-
alibaba78
őstag
Koszonom! A link nem volt pontos, mert amit en neztem ki, az Asus P7P55D LE, nem a sima, de ez most mellekes, ugyanis vmiert nem tudom megnezni milyen ramokat tamogat a lap.
Nem tortenik semmi, ha rakattintok. Egyebkent meg jobban erdekelne a velemenyetek, mint az asus oldala. Koszi!
mod: £4-tal tobbert talaltam G.skill Ripjaw-t is ugyanilyen sebesseggel, es idozitesekkel(cl9), de vhogy ez szimpatikusabb nekem.
mod2: Jah es megneztem, 1.65voltot ir a shopban is a description.
-
Machado
tag
A fura az, hogy levettem a ház oldalát és kemény 3 fokot hűlt a proci.
Fél órája leszedtem a hűtőt, újrapasztázás, felrakás, változás nulla.
Most vagy a proci a szar, amit alátámaszt az, hogy levett házoldallal is melegszik, de alapjáraton mégis jó a hőfok, vagy tényleg ennyire szar a gyári hűtő...
Amúgy a CPU venti szabályozást kikapcsoltam a BIOS-ban, ez gond lehet? -
C1trom
tag
Khmm.. lehet ennek utána kellett volna számolnom :p
Úgy tűnik nagyobb bibi-be botlottam most mint a jövőbeli tuninglehetőségek..
Most hogy picit jobban elkezdtem vizsgálni a CPU-t / alaplapot, kiderült hogy a prime95 már alapjáraton, minden auto-n hibádzik (2 percen belül).
60 fokos a legmelegebb mag is realtemp szerint, szóval túlmelegedés nem lehet gond szerintem.A komplett konfig:
Asrock P55 pro
Core i5 750
Sapphire ati 4670
2x2 Gb 1333Mhz Geil value Cl7 kit
+1 vinyó, dvd író
Tápegység: FSP crg450 (400 Wattos táp)Valakinek valami ötlet hogy mitől lehet? Részemről a tápegységre gyanakszom, lehet kevés neki, de félek hogy nagyobb gáz lehet.
-
Zé_Mester
őstag
pont azt nem szabad hagyni hogy csak álljon magának a hideg után. villámgyorsan be kell cuccolni és már kapcsolni is befele hogy menjen a venti és fújja rá a levegőt, és akkor pár perc alatt teljesen rendbe lesz.
ha hagyod hogy átmelegedjen akkor kb elázik az egész és 1 óra múlva is csupa víz lesz -
Kvazár
őstag
Jah, én is vittem telót szervizbe, mert pöcköt kellett cserélni, meg a komplett házat és egy alsó csatlakozót. Direkt kértem, hogy eredeti legyen a ház, és a szofthoz ne nyúljanak.
Mondja a srác 3 nap lesz. Visszakérdeztem vagy 3x, de mondja igen, annyi.Aha, 2 hét
.
Erre még azt mondtam volna, én megmondtam, de jött a fekete leves.Bemegyek nézem a telót, hát a kijelző ferde benne, hát egy ugy ház milyen is legyen, mondtam neki, na ebből azonnal szedje ki. Nézegetem a telót tovább, hát az alsó csatit sem cserélték ki.
Próbálgatom, beletesz a fazon egy sim karit bekapcsolja, nézem a pöcköt, na azt legalább kicserélték. Egyszer csak meglátom milyen szolgáltatót ír ki a teló, hát nem azt amilyen függő lenne!! Mondom a srácnak, helló, én direkt mondtam ne érjetek a szoftjához, mert nagyon pöpec, erre ti lecseréltétek, és mindent töröltetek róla!!!
Srác hebeg-habog. Majd orra alatt megszólal, azért a pöcök cserét kifizeted?
Hát, kapott tőlem rendesen...(A másik amit kedvelek az a beszámítósdi, hát ott szoktak még szép dolgok történni.)
-
barks
csendes tag
Lehet hogy a hűtőzsírral van a gond,mert a pali letörölte a prociról mikor visszarakta a hűtőt,mert gondok voltak az elején az összeszerelésnél.A konfig:i5 750,ati hd 5870,4 gb ddr3 ram,giga p55- us3l lap.Boltban rakták össze,de aztán a helyi pc szervízben volt egy kis turkálás benne.
-
Kvazár
őstag
Thx.
Értem én, hogy villanymotor, de mi hajtja??
Tehát akkor a te hűtődnek is teljesen teli a hátsó merevítője, ami nem a lapra fekszik fel, hanem a socket hátuljára?!?!
Thx. Üdv.
-
-
Zé_Mester
őstag
32 nanos procik már bírni fogják a feszt is, nem úgy mint a mostani széria, hogy a 1.65 felett nyekk. habár ez is butaság, mert megy az felette is, csak semmit nem ér, mert nem megy többet a + fesztől.
ettől függetlenül tényleg elég extrém feszekNFree : az HD5970 sztem felesleges, értem én hogy k..va gyors, de MINEK ?
egy sima 5870 bőségesen elég manapság minden játékhoz, de egy HD4800 széria is elegendő. ha nincs 24654165x1651634 Ultramegabrutálfullfullhd felbontású monitor, akkor olymindegy.......sztem -
SimonYana
addikt
Ha már több programmal dolgozok egyszerre akkor gondban van és a konvertálás sem olyan gyors mint az Intellel!
Ja és egy komolyabb Excell táblázatot mire megnyit , az Intelel , már el is végzem a feladatot és be is csuktam!
CS4-ben is lassabb!
Lehet ez csak egy olyan tudja megállapítani aki mindég is inteles volt!
Amd-sek nem minden esetben érzik ezt,mert csak Amd-hez tudnak viszonyítani! -
SimonYana
addikt
Jó bizony!
Én mikor eladtam a 775-ös rendszert,kipróbáltam az AMD csúcsát!
Várnom kellet mert nehezen idult be a 1156-os lapok forgalmazása és nem volt még ilyen jó ára az i5 CPU-k - nak sem. Nem volt rossz az AMD addig amég nem kezdte leterhelni az ember rendesen a jól megszokott Intelekhez képest!
No mikor elkezdtek terjedni a 1156-ok, gyorsan eladtam az AMD-t (nem kicsi buktával) és megfogadtam többet sosem!
Az i5 jobban teljesített , mint ahogyan azt vártam!
Szerintem egy darabig nem kell ennél keményebb gép!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Amazon
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest