Új hozzászólás Aktív témák
-
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7523 üzenetére
Ehh, nem megy ez nekem...
Van megint +64Gb ramom ami nem megy. Mire ideért, ez is x4 lett..
Lassan vennem kell valami lapot amiben megy az x4 memória, mert ennyit szerintem sose adok tovább
X99 nem kínaiban mi van ami viszi az x4 ecc-t? Kinek van ezzel tapasztalata? -
elbandi2
tag
válasz
MasterDeeJay #7523 üzenetére
Mindegy sajnos már, elengedtem.
Amúgy érdekesség, hogy van most nálam 3db 2697v3, a sajátomon kívül még kettőt vettem. Hétvégén raktam össze a másik gépet, amihez korábban kérdeztem itt, de előtte a sajátomat tesztelgettem. Kipróbáltam hogy van-e különbség a procik között, mert ha van köztük olyan ami jobban megy akkor azt hagyom magamnál. És valóban volt némi eltérés, az enyém volt tesztekben a középső, de jó 5-7 fokkal melegebben ment, mint a másik kettő. Amit újat először raktam bele, az volt a leggyorsabb, és hűvösebb. nem sok volt a difi, pár % de volt. És érdekes módon mikor másodszorra került vissza véglegesen a gépbe, megoldódott egy kezdetek óta fennálló gondom, hogy nyugalmi helyzetben nem vette vissza a szorzót 12-re, csak egy két magon, azt is csak pár másodpercig. Mikor először volt bent, akkor ugyanúgy pörgött 36x, viszont második beszerelés után tökéletesen leveszi az összes magot 12x-re. Semmit nem állítottam a bios-ban, nem értem mitől lett jó, de nagyon örülök, mert idegesített.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hálózati / IP kamera
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen videókártyát?
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged