Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
DarthSun #7418 üzenetére
Hőmérséklet:
CPU Nem throttlingolt - nekem az úgy jó.
(8 core AVX terheléssel, csúcsban jöttek ki a "csúnya" értékek, gondolom a Small FFT résznél, P95 alatt átlagban 77 fok a mag hőmérséklet. A tokozás biztos kevesebb vagy 15 fokkal.Alaplap VRM hővédelmét 85 fokra állítottam, úgy kézrátételre 60 akárhány fokos alatta.
Brocken ECO advanced hűtő max fordulat, telibe pasztázva.
Ha beállítanék névleges 140W TDP limitet, akkor nyilván megáll a hőmérséklet 60 fokon, viszont akkor az allcore órajel is 3.3 körül. (sacc/tipp). Mindjárt kipróbálom.
Feszültség:
Pl.:
#7395 kicsipapucs: [link]
De ahogy elnézem másoknál is. 4GHz 1V, ami jó. 4.5GHz 1.25V. Mármint, ami tényleg jó, vagyis átlagon felüli.
Ehhez képest 400-500MHz-vel van lemaradva a processzorom (kb. 40-50mV/100MHz a skálázódás). -
hobizoli
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest