Hirdetés
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Mire a 4-4.2 Ghz-e kevés lesz ennek a procinak, addigra már maga az architektúra lesz kevés.

Nálam ez egy érdekes dolog volt mert egészen a végsőkig egy 4790k-ban gondolkodtam, aztán szöget ütött a fejembe pár hozzászólás az asztali gép ajánlós topikban, hogyha már i7, akkor ár/érték arányban ez az 5820k kimondottan megérheti. Mivel 2-3k-val drágábban jutottam hozzá mintha 8-9 hónappal ezelőtt vettem volna, így bánom hogy nem korábban léptem meg a vételt, de ez van. Játékok alatt szinte egy az egyben hozza a 4790k teljesítményét még alapon is, aztán hogy mit hoz a jövő, és mennyire hasznosul majd a 6 mag/12 szál, az kiderül, de azért reménykedem hogy ebből a szempontból 4-5 évre jó befektetést csináltam/csináltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest