Hirdetés
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- BIOS topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
manzold82
üzenetére
Nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Az X99 a flagship PCH mégis csak négy darab SATA3-as drive-ot tud RAID-be fűzni? A Z97-nél hat darab SATA3-as port működik RAID-ben gond nélkül.
Értem én, hogy a gyártók alkalmanként egy vezérlőn megosztanak egy-egy portot, de ott egyértelműen le van írva, hogy vagy az A portot használod, vagy a B portot. Az ASUS manual-ja szerint két vezérlő van (controller), amiből az egyik nem is RAID képes. Egyébként én sem értem, hogy lehetne két vezérlő, amikor csak egy van.
Megnéztem jónéhány képet az X99 felépítéséről, de igazából sehol nem írták, hogy mind a 10 SATA3-as port RAID-be lenne fűzhető. Ha tényleg csak négy portot lehet összefűzni, akkor ez nálam epic fail a Z97-hez képest.
Ja, és kíméljetek meg attól, hogy: "ha komoly RAID-et akarsz, vegyél egy komoly vezérlőt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest