- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaslerka
tag
válasz
KROK640 #7503 üzenetére
Persze, 4.0-n készültek a tesztek, csak nem gondoltam volna, hogy a gen3 az a fele.
De ahogy utánanéztem a sebességeknek, igen a fele, így jön ki a 3800-as olvasás.
Egy 2,5"-es 512GB-os Kingston SSD volt az elődje, ahhoz képest természetesen szárnyal!
Az volt a rendszer + egy 2TB-os WD HDD minden másnak. Ritkán játszom, de gondoltam most már ne ez miatt kelljen várnom a betöltésre.
Így most kipattant a Kingston, bekerült helyette ez a 2TB-os "penge", plusz maradt vésztartaléknak a WD. Vettem hozzá azért egy AXAGON 1cm-es hűtőbordát, hátha...
De egyelőre jó lesz az alappal.Üzenem azoknak akiknek RAMPAGE V EXTREME-ük van, hogy megerősítem 477il4 hsz-ét, semmilyen keretes hűtés nem fér el a RAM foglalat miatt és a VGA alatt nem fér el egy 1cm-es gumis felfogatású borda sem.
Szóval aki mégis ilyenen töri a fejét, az küldje más slotba a VGA-t, persze ha ragaszkodik az M.2 gyári helyéhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest