Hirdetés
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- 3D nyomtatás
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Genius SW 5.1 Home Theater
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Bile Demon
üzenetére
Nekem ilyen régi CPUkat azért nem sikerült tuningolni, mert nem jutottam hozzájuk

Fogalmam sincs mikor lesz a C2D 2140-ből valami, pláne, hogy az extrémhez szereznem kell LN2-t is megint. Nem olyan olcsó mulatság már, és az Athlon XPhez is kell. Ráadásul a C2Dhez még spéci RAM is kéne meg sok minden egyelőre csak a CPU és a lap van meg az egészből, meg egy VGA (HD6850), ami vagy jó, vagy nem.
Q9650@3600 még ma is jó, jobb mint Zoltán haverom napi fő gépe (Q8400-asa van tuning nélkül).
Egy Sandy Bridge-es konfig régóta piszkálja a fantáziámat, de csakis kizárólag I7-es, jó magas órajelen (5GHZ környéke), 16-32GB RAMmal, egy RX580 8GB-os VGAval még ma is használható gamer gép lenne. Bár ezzel az erővel akkor már lehetne X99 ... és el is értem ide, na meg oda, hogy helyem meg nem nagyon van már, azért meg kicsit meredek lenne venni egy gépet (még ha olcsó is), hogy aztán 2-3 havonta egyszer beindítsam, ha épp nem feledkezek meg róla teljesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest