- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Gaming notebook topik
- Indulhat a hardverparti!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
CsendesMark
aktív tag
Értem mit mondasz (a 5. és 6. slottal nem tudna mitkezdeni a gép)
de ha leírják a júzermanualban, hogy azok a slotok csak adott procival mennek, akkor legrosszabb esetben üresen marad.az hogy 80K vagy 72K, olyan mint ez € árfolyam, folyton változik (persze az alkatrészeknél többnyire jó irányba
)
-
CsendesMark
aktív tag
"persze , de szépen is muzsikál a egy P965 lapban egy Q9550 proci...
pedig a tokozás egyforma nem...."
Igen tudom és kb majdnem mindenki mivel nem támogat 45nm-es procikat, de tudod éppen rossz szálon indultál el (vagy csak másképpen gondolkozol), de az alaplapba veszed a procit és nem fordítva, gondolkozzunk kicsi szegény Pistike szemszögéből, (aki szertetne egy jó gépet, de nem engedheti meg azt hogy egyben megvetesse apucival)
A 775 érában én azt tanácsolnám, hogy vegyen egy sima VGA-t egy egyszerűbb duplamagos procit régebben E4xxx késöbb E5xxx, aztán ha összejön a lé, akkor vehet magának csúcsprocit és VGA-t.
Most mit tehet?
Ha 1366os lapot vesz a legolcsóbb proci is 80 körül van újan (annyiból simán kijön egy jobb 775ös alaplap és egy sima proci, esetleg memória is)
Ha i5ös alaplapot vesz, nem teheti meg hogy belerak egy csúcs i7est, vagyis kb a VGAja maradhat meg a fő alkatrészekből ha váltani akar (ez szvsz lehúzás, és ezért volt annyira szimpi a 775)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest