- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Mini-ITX
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
válasz
CsendesMark #65 üzenetére
"Ha 1366os lapot vesz a legolcsóbb proci is 80 körül van újan"
ez igy van mondjuk nincs annyi hanem 70-72k....
kb annyiba kerül a i7 920 mint a Q9550 - Q9650.. ( 65k és 75k az utóbbi )
szerintem nem drága... ahhoz képest hogy a Q9650 drágább..."Ha i5ös alaplapot vesz, nem teheti meg hogy belerak egy csúcs i7est,"
nem is akarjon,, de miért is akarna... ha korábban sem volt szándákában akkor késöbb miért lenne...? teljesen jó lesz a "nagyobb" core i5 procit vennie , ha "fejleszteni" akar..szerintem teljesen jó döntés volt ez a külön tokozás...
de ha egy tokozásba lenne, akkor se lenne okosság ,....
egy olyan lapba aminek 2csatornás memvezérlöje van (core i5 ) ne akarjon olyan procit rakni ami 3csatornás memovezérlövel rendelkezik.... szerintem ez tök egyértelmü és logikus.... szerintem ezt te is igy látod mostmár...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged