- 200 milliárd dollárt önt a memóriagyártásba a Micron
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gróf...
aktív tag
Mert magyarul kevesen tudnak az intelnél, vagy az egész világon. Kevés olyan cikk van az it. világában amiben leírják, hogy adott gyártó viselkedése erősen kifogásolható! Ha minden békát lenyel a nép, akkor rabszolgává válik és örülhet, ha enni-inni kap. Gondolatokat kell ébreszteni. Ha csak néhány százalék elpártol tőlük, minek következtében a fejükhöz kapnak, akkor már megérte.
Lehet, hogy idealista vagyok, de a tények attól még tények!
-
Miért pont nekem ?
Egyébként,ha nem igényeltem volna már más hónapra a szabadságomat akkor még el is mennék.
Jövőre ott leszek...
Amugy sokat nem látnék az alkatrészekből,mert a csajok elvennék a figyelmemet.Ott már meg is lehet vásárolni gondolom....
Hoztam volna,csak hát a postaköltség.... -
fatallerror
addikt
sokszor csomagolva mentem az anyagokat emailnél és jó lenne gyorsabban kicsomagolni
én se vagyok fanboy, azt veszem ami jobban megéri ill amire telik :/
most tényleg képes vagy kivenni 1 sticket meg az órajelét visszavenni? xD
#523) sg22 : jó az, akinek ez kevés annak a 20-30%-al több is szóval vegyen 6 magos 1000 dolcsis dögöt
-
Klikodesh
senior tag
Mert feluton levo ES, vannak ami csak 1.X Ghz en futtat az Intel eleinte, aztan jonnek ezek, amik mar jobban osszealltak es azert vannak alacsonyabb orajelen hogy ne lehessen oket vegleges procikkal osszehasonlitani illetve, hogy ezt tuti megfussak.
TH tesztelt egy 3.5Ghz es modellt azonos orajelre allitott sandy es ivy procikkal, akit erdekel es meg nem tudott rola.
-
ST05
őstag
megtaláltam egy kisebb eredményem hd4000 (665p)
korcsi: ja értem a szóhasználatom nem volt megfelelő, értem köszi
F34R: világos köszi,
ne érts félre, nem kötődni akarnék vagy hasonló,
csak sokan nem tudják elég nagy a tartalék az intel graphicban is
példa:
650mhz en valahol 3-6 wattot eszik
1100-1200mhz en 10-12w
1550mhz körül pedig sikerült 30w fölötti ! tdp-ket kicsikarni belőle ( itt már külön érezhető volt a melegedése) , ezért is lenne jó az a 40 számolóegység,
amd nek jó sokba kerülhetett, hogy intel ne dobja asztaliba a 40sp-set -
korcsi
veterán
"az meg ne irkálja be, hogy én se veszem meg, én se veszem meg"
Senki nem írt semmit ezzel kapcsolatban. Amúgy bal lábbal kelt diktátor úr?
Az hogy a GT3 kimarad bizonyos processzorokból az intel piac politikájából ered, igazándiból nem igen törődnek azzal mi kell az embereknek, majd ők "mutatják" az utat.
A processzorral együtt skálázódik a beépített grafikus mag.
Olcsó kétmagosok erős grafikus maggal nincsenek, ezekkel építhető lenne VGA nélküli gép amivel azért koca szinten lehet játszani is, lásd AMD APU-k.Sebaj legalább az AMD-nek is megmarad a mozgástere ezeken a piacokon, brazostól a A10-es APU-ig ár/teljesítményben Intel nem nagyon domborít ha a felhasználói élményt tekintjük mérvadónak és nem a tesztprogramokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest