- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
A topik mindig a következő generációs Intel processzorokról szól, ennek megfelelően frissül az első hozzászólás. Pletyka, hír, bármilyen információt meg lehet tárgyalni, de az offot lehetőleg kerüljük.
A topik aktuális témája mindig a processzor hivatalos forgalomba kerülésével változik, ha megjelent külön szakmai topik nyílik neki. Ebben kérjük a topicban aktívkodók segítségét. Ha megjelenik az első modell reméljük mindig akad egy vagy több user, aki felvállalja, hogy az összegyűlt hasznos információkból egy mindenki számára hasznos első hozzászólást kreál. Erre tudom ajánlani esetleg próba topicot. Ezután a modkerbe linkelve egy rábólintás után megnyílhat az új topik, ennek címét pedig aktualizáljuk(ebben is szívesen várunk javaslatot a felkészültektől).---
ennek is eljott az ideje..
inditsuk a topikot egy friss benchmark erdemennyelszokas szerint lusta vagyok egy reszletes ismertetni a technologiarol.. valaki legyen olyan draga, es potolja ezt a hianyossagot.. koszonom!
[ Módosította: Foglalt név ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen R5 2400G
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest