Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
kar, akkor sztem marad alapon. vagy max probalkozom kesobb egy picit rangatni, ha nagyon kedvem lesz hozza. utana meg a procit is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4: ja, csak gondolom egyreszt a fogyi az egekben lesz (idle included), masreszt meg ezekben ugye benne vannak a Spectre/Meltdown meg hasonlo finomsagok, nem tudom, azok mennyire problemasak. mondjuk a BIOS fw-t nem is neztem, de tuti valami regi lehet a deszkan. amugy mit ertesz multi alatt, multitaskot, vagy multis jatekot?
de amugy le tud tenyleg aproert esni egy 10-16 magos? nem lehetseges, h ha igen, akkor az mar szanaszet volt hajtva, azert annyi?a memorias kerdesre tudtok meg valaszolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Filmvilág
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)