- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
Ezt azért túlzás így kijelenteni. Nem kell elkerülni, nem fog megmérgezni, felrobban, elolvadni és minden futni fog ezen is.
Intel fronton az egyéb 4-6 magosak nem jelentenek előrébb lépést. Egyedül a 8 magos procik vonzóbbak (számomra is), de drágák. Itt viszont később lapcsere nélkül el lehet menni akár 18 magig is. (kérdés hogy fog szerepelni 2-3-4 év múlva, gondolom jobban)
Több oka is lehet az X299-nek, sorolom
-Sok mag kell, mert mondjuk munkára.
-Több VGA meghajtására
-Sok kiegészítő kártya/SSD esetén ha kell a több PCIe lane
-Ha jóval olcsóbban hozzá lehet jutni és a felhasználót nem érdekli játékok alatt kicsit kevesebb fps.A lényeg tehát hogy ez nem Videoton Color star, nem fog felrobbani
nem kell messzire elkerülni.
-
mgabi
senior tag
válasz
- = Zk = - #1298 üzenetére
X299-t elkerülném messzire, csak professzionális szinten van értelme a 14-18 magos procikkal.
-
mgabi
senior tag
válasz
- = Zk = - #1296 üzenetére
Rzyen 7 2700 225 usd kint, itthon 73 ezer huf vs 7820X 215ezer huf. Ezzel nagyon nehéz versenyezni! Akkora az ár-érték különbség. Átlag usernek, gamernek, videovágónak, képszerkesztőnek tökéletes! Kettő között meg ott van a 99(7)00K.
-
- = Zk = -
félisten
visszaolvasva, eléggé vegyes a kép...
de olvasom, nagyon nem ajánlott most beleugrani egy X299 platformba (strix x299 E Gaming+7820x cpu van jó áron ebayen)
konkrétan kikapcsolnám a HT-ét és csókolom... 8/8 4,5-4,7GHz nekem "végülis" elég lenne bmire IS egy RTX2080 társaságában, 1440p ultra gamingre gondolok itt... szigorúan quad channel...vagy marad a 9700k-s tervezet nyár körül....
-
mgabi
senior tag
ha durva fpu, avx terhelést érzékel a cpu, akkor a vcore továbbra is fix marad, de a szorzót az offsettel visszaveszi. Tehát pl 9900k@5,0ghz 3as offsettel, akkor a gaming alatt 5ghz, de video render alatt 4.7. Így könnyű terhelés alatt gyors a cpu, de durva terhelés alatt, hogy ne fagyjon ki és bírd hűteni visszaveszi magát.
-
ÁdiBá
veterán
Valaki eltudja nekem magyarázni az offset működését ?
Most itt van egy CPU feszültség ami minden processzornál más, arra tudok adni kakaót illetve elvenni kakaót.
De most mikor történik ez meg?
Folyamatosan, vagy terhelés függvényében? -
mgabi
senior tag
válasz
The_Superman #1291 üzenetére
Az se jobb, ha pörög, mert akkor sok az ismétlődő semmit mondó poszt
-
The_Superman
csendes tag
Csak úgy pörög a topic, alig győzöm olvasni a sok infót..
-
válasz
-Gabesz- #1289 üzenetére
Igen sajnos!
Egyenlőre alapon megy...Voltak bootolási problémáim, aztán raktam fel egy új bois-t, most stabilabbnak tűnik! Valami az XMP körül nem tetszett neki, de most jónak tűnik!
El kellene kezdenem emelgetni a dolgokat, de nem nagyon ismerem ezt a lapot. Nem egy felhasználó barát uefi van rajt...Sajnos nem vagyok elég "kocka" hozzá!
-
Sziasztok!
Össze áll lassan a gép, fent a friss win10x64Pof!
R.VI.Apex,
7820x,
4x8Gb Cl16 3200MHz Dominator
M2 970 Evo 500Gb
Esetleg akinek hasonló van, tudna nekem egy UEFI beállítást?
Nem ragaszkodok a HT-hez, de jó lenne minél magasabb órajel!
A Hűtés jócskán túlméretezve, de delid még nem volt!
Nagyon köszönöm előre is! -
-Gabesz-
senior tag
Érdemes lehet a licit, ha valaki erre vágyik:
[9820x]Kiderül mennyiért árazza be a piac...
Este kilencig aktív, majd még ránézek mennyi lett a vége. -
Necc
addikt
Nem minden alaplap fogad az M.2 csatlakozójában SATA vagy PCI-E alapú SSD-t. Bár a bevágás a legtöbb esetben hülyebiztos, sajnos ettől függetlenül SATA alapú M.2 csatlakozójú SSDt fizikailag belerakhatsz csak PCI-E -t fogadni képes slotba, erről az alaplap manualja tájékoztat.
-
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Ma megvettem első M2 csatolású SSD-t egy EVO970-t. A kérdésem az lenne, hogy van -e valami lényeges beállítás, akár az UEFI-be, amit érdemes megcsinálni?!
A lap egy Apex/7820X és rendszer tároló lenne...
Köszönöm előre is! -
-Gabesz-
senior tag
Persze, tisztában vagyok vele.
Alig lehet információt találni a neten a 9-es szériás HEDT procikról.
Kapni is alig lehet, kereslet sem nagyon van rá és józan ésszel egy 9700k - 9900K jóbb választás mezei usernek, de egyenlőre nekem még x299 deszkám van, ezért érdekel a téma. Kíváncsi vagyok jelen helyzetben mennyire mennek le a HEDT procik árai. -
-
-Gabesz-
senior tag
Ma délelőtt láttam ebayen 500 eurórért egy 9800x-et, franciából, de már nem találom.
Remélem mielőbb lemegy az ára elfogadható szintre a 9900k-hoz képest. -
-Gabesz-
senior tag
Senkinek semmilyen 9xxxX procija nincs még?
El tudom képzelni mennyire kapós lehet ez a széria máshol is..... -
válasz
kicsipapucs #1275 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
kicsipapucs #1275 üzenetére
Ne viccelj! Lehet vett egy mITX lapot beépített procival. Intel Celeron J4105 Quad-Core
-
-
Viszlát srácok, viszlát LGA2066.
i7-7740X az marad, majd idővel kerítek alá lapot. -
Srácok, akit érdekel custom IHS írjon rám.
-
tom_tol
addikt
Sziasztok!
TB 3.0. Van valamilyen megoldás arra hogy a "kedvenc*" magokat én válasszam ki ? -
MPowerPH
félisten
Most igy visszaolvasva pont tema volt, kicsit bizonytalanna is valtam. Van nalam egy i9-7960X, amit megtarthatok, hasznalt piaci ar alatt. Van az apron egy Apex lap is hozza, es igazabol a memoriat kellene megoldanom, ami persze nem olcso dolog.
Igazabol nem sokkal lenne tobbe ez, mint egy 9900K, es hozza mondjuk ugyan ugy egy Apex lap. (80k tobblet) Memoria kerulne tobbe, mert a quad kit joval dragabb.
Erdemes ezzel vacakolni, vagy akkor inkabb mar tenyleg Ryzen 2. gen, ahol igerik a 16/32 -ot?! 9900K -t mar nem igen vennek pont e miatt. -
válasz
kicsipapucs #1260 üzenetére
-
-
-
mgabi
senior tag
Nem kell temetni... most egy kicsit elszálltak az árak, de Q2-ben minden visszaáll a régi kerékvágásba. Órajelben és IPC-ben jó az Intel, még... aztán zen2-vel majd meglátjuk. Amd szivárogtatása szerint a Ryzen 5 3600X 8c/16t picit gyorsabb, mint a 9900k, mindezt 220euroért. Na akkor majd lesz baj rendesen... threadripper 3 2020Q1-ben kiírja a piacról az x299 platformot. Nem véletlen kapott szárnyra az utóbbi hónapokban, hogy x299-t újragondolják z399 égisze alatt. Meghát sok múlik az árakon. Intelnek 3ngednie kell előbb v utóbb, mert ez nevetséges.
-
ÁdiBá
veterán
Az a baj, hogy valami újat kellene már nekik lehozni ebbe a remdszerbe...
De inkább az egész miről szól?
A nagy semmiről, LGA1151 meg társai V2 ben mert ez nem jo hozza az nem jo hozza... komoly vevő társadalmat fog veszíteni az Intel.
Az lehet hogy nekem is az utolsó Intel rendszerem ez.... ha igy folytatodik minden.... -
-Gabesz-
senior tag
Én kíváncsian várom az új procik tesztjeit.
Értem, hogy ezek még mindig skylake alapon vannak, de a módosított cache kiosztása nem tudni mennyit számít. Valamint új a stepping, lehet a tuning potenciál is változott.A 4 csatornás memória vezérlés, nem jelenik meg sehol sem előnyként. Én ettől többet vártam.
-
mgabi
senior tag
válasz
eldiablo #1248 üzenetére
X299 platform tulajdonos elkeseredett kirohanása teljesen jogosan. Adobe ráadásul megcsinálta az iGPU támogatást, így egy 9900K, simán elveri a 7960X-t bizonyos kép és video render feladat esetén, ami azért elég cink. Más cache kezelés miatt meg alapból lassabb jaték alatt. De az Intel is tudja ezt, ezért inkább a 9900K-t drágították hozzá a 7820X-hez, a Z370-390 chipkészlet csere is a pénzlehúzésról szól. Én tojok az egészre magam részéről. Teljesen jól elvagyok a 6700K@4,7 + VIII Ranger + 1080Ti trióval. Biztosan nem bontom meg, pedig a 9700K nagyon birizgálja a csőrömet. lap proci elmegy mondjuk 90-ért és megveszem az új kombót 200-ért, lesz 2-4%-kal lesz több fps-m, húha, minek? Inkább veszek egy jobb hűtőt, és 5 Ghz-re rántom 1,42-s Vcore mellett.
-
válasz
-Gabesz- #1247 üzenetére
Én inkább leépítem az X299 platformot. Az intel csinálja ki az egészet. Frissítés címszó alatt csak HCC procikat ad ki butítva. Szerintem indokolt lett volna egy CoffeeX a platformnak, vagy sokmagos KabyX, de ehelyett fossa szarja piacra az átnevezett processzorokat és a marketing bullshitet.
Z370/390 a legnagyobb átbaszás, Z270-es lapban használom a 9900K-t, nincs vele gond. Kellett foglalkozni vele kb 15 percet és megy.
Arról nem beszélve, hogy épített vízzel megy 5Ghz-et a 7800X delidelve, custom IHS-el Conductonauttal, a 9900K meg AIO vízzel, pasztával 5.1Ghz-et és 90C alatt marad full load-ban. Oké, csak 16 PCIE lane, de ha esetleg SLI-re szánnám magam, akkor is 8x-8x módban kb 1-2% a veszteség, már ha van bármennyi is.
Akkor ezeket szembe állítom az AMD hozásállásával, hogy az AM4-be belemegy minimum 3 generáció, legfeljebb néhány kompromisszumot követel, de még az sem biztos.
Erősen elgondolkoztam, hogy repül az X299 platform és építek egy ITX Ryzen konfigot netezni, játszani, bele vágom az 1Tb-os M.2 SSD-m és szrok az Intelre. 9900K meg megmarad bencselni, max rakok alá egy Z390 Darkot, ami meg megmaradt kevés pénz azt is beledobom a "Roadsterre" perselybe. -
-Gabesz-
senior tag
Nézem milyen új procik vannak amik mennek x299 lapokban.
Frissíteni kellene a topik indító postot.i9-9980XE (18 mag) 3/4,5 GHz; 18 x 1 MB; 24,75 MB; 165 W; 44
i9-9960X (16 mag) 3,1/4,5 GHz; 16 x 1 MB; 22 MB; 165 W; 44
i9-9940X (14 mag) 3,3/4,5 GHz; 14 x 1 MB; 19,25 MB; 165 W; 44
i9-9920X (12 mag) 3,5/4,5 GHz; 12 x 1 MB; 19,25 MB; 165 W; 44
i9-9900X (10 mag) 3,5/4,5 GHz; 10 x 1 MB; 19,25 MB; 165 W; 44
i9-9820X (10 mag) 3,3/4,2 GHz; 10 x 1 MB; 16,5 MB; 165 W; 44
i7-9800X (8 mag) 3,8/4,5 GHz; 8 x 1 MB 16,5 MB 165 W; 44A 9800X érdekes lehet számomra később. Hogy szerepel mondjuk 9900k-hoz viszonyítva?
A cache kiosztáson javítottak valamit? Ahogy nézem 7820X-hez képest L3 növelve lett 9800X-nél.Senki nem tervezi ezek beszerzését?
-
ÁdiBá
veterán
Nyilván mindenki tisztában van vele hogy Threadripperrel és X299 el nem első szempont a játék.
Viszont én játszom is vele 1440p illetve 4K -ban, és teljesen mindegy milyen Cpud van, viszont az mar nem hogy 3 Pcie Ssd használok hálo kártyát hangkátyát, usb elosztot, plusz a vga.
Mennyi sáv van egy i9 9700 _ 8700 alatt?
Jo hogy még Slire is kevés...Vannak azért különbségek a két rendszer között...mellesleg, a jót nem kell reklámozni...
Mindenkinek megy szépen 4,5 ghz fölött az X299 es platform és boldogak vagyunk
Kb ennyi... -
mgabi
senior tag
Drága nagyon, egy Threadripperrel, kb fele annyiból kihozhatsz egy Cinebench pontot. Maradnék a 79X0-nél 99X0 helyett, mert azt könnyebb delidelni, olcsóbb, és úgy jobban kordában tartható a hő. 7940X, delid, 3 ventis D15, X299 Taichi XE, 1000W-s minőségi táp aztán hagyj szóljon. De ennek csak akkor van értelme, ha renderelsz és munkához használod, vagy extrém geek vagy sok feleslegesen elszórható pénzzel. Ha meg extrém tuningot akarsz 4,8+ all-core, akkor kell a D5 pumpás épített víz +120 ezerért.
Nem véletlen kihalt a topic. 8700K, 9700K, 9900K mellett otthoni normál használat mellett teljesen felesleges egy ilyen high-end rendszer. 6/7700K idejében még egy 7820X talán indokolt lehetett, de már az is értelmét vesztette.
-
ÁdiBá
veterán
Mindegyik drága, mindegyik melegedik beleértve az új I9 9900K is.
Azt azért ne felejtsük el hogy az X299 nem áll meg 8 magnál, és Dual memória vezérlőnél.
Én inkább 7940X helyett, I9 9900X körül nézelődnék.Igazából a platformal nincsen probléma, játékra nem épitenék ilyet, eleve nem nagyon vennék most Intel mikor jön az új Ryzen...
-
mgabi
senior tag
válasz
-Gabesz- #1242 üzenetére
9900K és a Threadripper 2 után még csodálkozol, hogy kihalt a topic
áremelkedés, nehéz tuningolni, drága, melegedik. 7940X-t vennék, ha elmenne az eszem, delidelném, raknék rá egy 420+D5 épített vizet, de egy tuningos, delidelt 9900K még ekkor is gyorsabb lenne gaming alatt. csak renderben lenne előnye az x299-nek
-
-Gabesz-
senior tag
BUÉK a topicnak!
Hogy látjátok ennek a platformnak a jövőjét?
Érdemes lehet még a 7740x-ről fentebb váltanom max 7820x-ig?
Nagy a csend itt. -
ÁdiBá
veterán
Teszteltétek HT nélkül a 10 magos, és fölötti processzorokat, akkor hűvősebbek lesznek?
Most 4,8Ghz tesztelem 1,265 mellett az i9 7900X et, viszont a HT kikapcsoltam, az utobbi hónapok negativ felhasználói tapasztalatok miatt. -
westlake
félisten
Mármint az "összes" Windows 10 legfrissebb verziójára gondolsz? A mikrokód frissítések NEM csak a 1809 kapja meg. Teljesen mindegy melyik Windows 10-et használod, ha az naprakész. Lehet a legrégebbi Threshold 1-es is. Vagy nem frissítesz BIOS-t, vagy nem hagyod, hogy frissüljön a Windows. Egyik sem okos ötlet hosszútávon.
-
ÁdiBá
veterán
Valaki tapasztalt lassúlást a legfrisebb Windownál HT használatával?
Gondolkodom, hogy letiltom az i9 7900X-nél mert sokan panaszkodnak rá, és én is némi némi lagolást érzékelek ami nekem gyanús, hogy a HT rendetlenkedik... -
westlake
félisten
válasz
t72killer #1235 üzenetére
Királyi többes volt.
Megcsinálom én, csak ne legyek lusta. A Windowsban hiába variálod, az az elsődleges, ami a BIOS-ban van. A megoldást ismerem, csak neki kell állnom. Plattformon belül teljesen mindegy, hogy milyen modell. Ebben a tekintetben irreleváns. Van 1151-es, 2011V3-as és 2066-os zsugám is. Sőt, ha nagyon kell, még 3647-es is. -
t72killer
titán
válasz
westlake #1234 üzenetére
Jó 5let, hogy kezdjünk hozzá? Win10 1809-es buildben registryvel kapcsolgatva a patchet
?
A 7végén egy 4770k-t és egy 5600u-t tudok tesztelni
Jövő 7végén meglenne a 7900x tesztje is, csak gondolom addigra már hatan tesztelik azt a procit a topikból
-
westlake
félisten
Csináljuk egy jó kis mikrokód összehasonlító tesztet, ha már a csapból is az folyik, hogy a köcsög Intel lassítja a processzorokat. Na?
-
t72killer
titán
válasz
CsabaSteel #1231 üzenetére
Akkor rossz topikban vagy. "Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)"
-
t72killer
titán
válasz
CsabaSteel #1229 üzenetére
LGA2066-on nincs lockos proci tudtommal, a i5-7640X-ben ugyebár nincs HT az i7-ekben van. Hogy neked melyik kell, attól függ, mire akarod használni, de 6-8 fizikai mag alatt én nem forszíroznám a HEDT platformot, inkább egy sima LGA1151-es proci, a neked szimpatikus magszámmal, vagy ugye AMD Ryzen 2700x.
-
CsabaSteel
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy, melyik procit érdemes venni? Core i5 vagy core i7 unlocked? I5 60körül i7 90körül.
-
westlake
félisten
válasz
kicsipapucs #1227 üzenetére
Csodálkozom, hogy másnak nem is tűnt fel, csak neked.
Volt nekem egy 7900X-em is valahol, de ez valóban egy 6900K ES.
Viszont emiatt a tévedésem miatt volt csak merszem leszedni az IHS-t. Ha tudom, hogy forrasztott, akkor meg sem próbálom. Legalábbis nem a szokványos módszerrel. -
-
-
westlake
félisten
válasz
kicsipapucs #1223 üzenetére
Egyrészt nem néztem a hőmérsékletet, másrészt le akartam már szedni egy Skylake-X-ről az IHS-t. Nem azért szedtem le, mert szükségesnek láttam. Én abból indultam ki, hogy minden SKX taknyos. Most már tudom, hogy az ES ebből a szempontból is egy másik állatfaj.
-
-
Cink_Elek
tag
Le kell takarítani az ónt és mehet vissza újra forrasztással!
1366-ot sokat csináltam ilyet,olyan volt mint előtte. -
mgabi
senior tag
válasz
westlake #1220 üzenetére
Rohadt nagy mákod van! Le kell csiszolni az ihs alját, mert a forrasztott kupak sokkal messzebb van a dietól a tág gyártási tolerancia határok miatt. Aki tunigolni akar, annak a 79x0X-t kell venni, ami tutira nem forrasztott és azt kell delidelni. A két proci teljesen egyforma, csak a forrasztás miatt 200mhz-vel magasabban ketyegnek, de tuning esetén ez lényegtelen.
-
westlake
félisten
Működik rendesen, csak küzdeni kell vele, hogy ugyanolyan legyen a hőátadás, mint gyárilag volt.
"Az intel a forrasztott kupaknál fúr egy lyukat rá a légnyomas kiegyenlítés miatt. Ha lyuk van az ihsen, akkor tuti forrasztott."
Erre nem is gondoltam. Hasznos információ. Mármint az teljesen logikus, hogy a hőtágulás miatt van rajta lyuk.
-
mgabi
senior tag
válasz
westlake #1213 üzenetére
Jaj
túlélte szegény? Der8aurenél nem élte túl a proci sajnos, mert a 18 magos die túl közel van már az ellenállasokhoz és a fele letört. Illetve a nagy tapadási felület miatt brutál erő kell hozzá, de akkora hogy még a 30 ezres cnc-t delild tool is elhajlott, illetve szabálytalanul több oldalról kellett neki esni az ihsnek.
Az intel a forrasztott kupaknál fúr egy lyukat rá a légnyomas kiegyenlítés miatt. Ha lyuk van az ihsen, akkor tuti forrasztott.
-
westlake
félisten
válasz
t72killer #1216 üzenetére
Azért ne kérj bocsánatot, mert nem tudtad, hogy engem minősítesz.
Pont a W-3175X kapcsán nyilatkozta valaki azt az Inteltől, hogy azért nem forrasztott ez a CPU sem, mert egyik 3647-es Xeon sincs és mennyire költséges az egyik módszerről átállni a másikra. Oké, hogy ES, de akkor sem gondoltam volna, hogy minden retail modell szürke taknyos, ezek meg forrasztottak.
-
westlake
félisten
válasz
t72killer #1214 üzenetére
Ezt én "alkottam". Köszönöm a vérpistike jelzőt, igyekszem mindig rászolgálni. Egyébként itt nem arról van szó, hogy mennyire voltam körültekintő. Nem mondom, hogy átnéztem az egész internetet, de tudomásom szerint a Skylake-X processzorokat nem forrasztják. Vagy rosszul tudom (tudtam)?
Egyébként kicsit le kell csiszolni az IHS aljából és el lehet érni ugyanazt a hatásfokot, mint amilyen gyárilag volt. Persze ahhoz kétség sem fér, hogy az ilyen forrasztott CPU-t értelmetlen szétszedni.
-
t72killer
titán
Gondolom nem ez a legelső ilyen koncepció, és drágán is mérik, de érdekes: lesarkazásvédő pucér procikra
Használ valaki ilyesmit? vagy nyomul valaki IHS nélkül? Egy vizesblokk nem komoly súly, elvileg a sima szilícium is megtartja.
-
t72killer
titán
válasz
NewHope88 #1209 üzenetére
Ez igaz, és ha 1-2magos teljesítményben is hozza az amd a 4.8GHz körülre húzott sky/kaby magokét (és időközben a zintel se húzza be a 7GHz-et), akkor lehet átállok a vörösökhöz. Egyelőre ez a kis skylake-x ideális kompromisszumnak tűnik a kevés (intel) és a sokmagos (amd) világ között.
-
t72killer
titán
válasz
NewHope88 #1207 üzenetére
Abból is befizethetnek egy harmadik 2terás példányra... Egyébként 7900x-em van, most nézem, annak is megvan a 44PCIe sávja, úgyhogy az SSD és VGA-raktárat feltörve se származna előnyöm az újabb generációból. A kisebbek 28 csatornájából meg ha lecsapunk 3db m.2-re valót, akkor is marad 16.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Küszöbön az androidos PC-k
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest