Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m4rc!
őstag
válasz
Seelaard #12870 üzenetére
Az vagy az északi híd hőmérséklet lesz, vagy a PWM-eké. Ha van olyanod is, h északi híd, akkor kizárásos alapon a PWM-ek körül van vhol..
Pulsar: Azért van itt a ph!-n nem egy ember aki megrántotta azokat a "gagyi" Kingmaxokat 1300 fölé
Szóval próbálkozni azért szabad! -
Seelaard
tag
válasz
Seelaard #12849 üzenetére
Ezt SimonYana-nak szántam:
(3,6 ghz-en megy a proci 1,5V-on (bios).)Én az alaplap hőmérsékletéről beszélek. Csak nem tudom hol van a szenzor.
A procival nincsen semmi gond, azt nem tudom 60C fölé hajtani. Mindennek adtam 1-2 tized plusz feszt : nb, pll., fsb term. ... -
SimonYana
addikt
válasz
Seelaard #12849 üzenetére
Mennyire húztad és mennyi fesz van? Egyébként nem sok mert gondolom légel hűtöd.Azért 3600-on nekem is 48 körül van vízzel,alapon,ha 80-90 %-on dolgoznak a magok,felmegy 70-re is de az még nem káros,viszont léggel nem tudod rendesen visszahűteni rendesen.Egy barátom 90 fokon is hajtotta,de nem lett semmi baja.Nekem annyi azért sosem volt.
Mikor 2 napig tömörített 3870.-en akkor ment vízzel fel olyen 80 körül.Szerintem léghűtésel nem tudod hajtani a hőfok miatt 3300 felett.Már ott is felment nekem 80 körül a Zalman 9700-al.Pedig G0-ás a procim.
-
válasz
Seelaard #12394 üzenetére
Hát amit írtál abból az jön le hogy a procid se egy jó darab. Ez a vége ennyi feszen?
Mellesleg jó lenne alá, de szerintem próbáld ki egy p35-ös lapban mielött megvennéd, hogy abban hogy megy a procid, mert lehet hogy csak 100-200Mhz-et nyernél a lapváltással, ennyit meg nem ér a csere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- The Division 2 - Premier előzetesen a Battle for Brooklyn DLC
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest