Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Mini PC
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
jo elore szolok, hogy nem olvastam el kb. ketnapi itteni "termest", igy lehet semmifele hirerteke nem lesz a dolognak.. egy bizonyos nagyker kapott ma(?) kb. 30 darab talcas 8200-at.. ha minden jol megy, holnap valoszinuleg meg tudok venni 10 darabot.. a tobbi 20 darabot mar elvittek bizonyos kiskerek, akiknek a nevet (meg) nem tudom
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Anthony28 #3487 üzenetére
Tök mind1, ki mikor tartja stabilnak. Ha lemegy 20perc prime nekem még soha semmivel enm volt utána stabilitási problémám
De persze mint mondom ez abszolút magánügy. Mondjuk nem is biztos, hogy mindenki folyamatosan terheli a gépet, mondjuk WCG-zik, vagy valami... Ott azért már lehet vannak érdekes effektek mondjuk pár nap után -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
laragirl83 #3491 üzenetére
Marhaság
-
válasz
laragirl83 #3488 üzenetére
csináld meg a voltmodot, mert eléggé droopol a lap.
Emlékeim szerint nekem a ceruzázás elött se droopolt ennyit az e6300-al.#3491
hát én elég sokáig használtam cerkázással, kb 3-4 hónapig, ebből 1hónap az ezelötti quaddal, és nem volt semmi gond, még mai napig teszi a dolgát valakinél
-
laragirl83
őstag
Nah elindítottam Prime95-öt, megy ameddig megy, aztán ha befosik így is akkor búcsút intek 500-as FSB-nek.
-
laragirl83
őstag
Nah elkiabáltam, most volt 1 fagyi megint.
Nos, még egy lépéssel kap többet, most BIOS-ból kereken 1.400V-ot kap, ami idle 1.376V, load 1.344V... ez még az 1.350V-os érték alatt marad, ezt nem is lépem át, ha itt sem sikerül stabilizálni akkor elkezdek visszafelé lépkedni, 480 környékén, és csökkenteni feszt.BTW, hőmérséklet így kerek 2 fokkal több, vagyis 65 celsius prime95 alatt.
-
Anthony28
őstag
válasz
laragirl83 #3480 üzenetére
Végre egy lelkiismeretes ember aki akkor tartja stabilnak a gépét ha 1 éjszakát megy hiba nélkül a Prime!
Szvsz. jó ez így akár 24/7-be is.
-
RyanPT
csendes tag
HI
Tudtok egy boltot ahol lehet kapni ezt az uj 45 nmes procit?
thx
-
Haart
addikt
válasz
laragirl83 #3483 üzenetére
És menynire melegszik így freezer7-el? 4ghz-n?
-
AMATŐR
őstag
Az új 45nm es procik alá most melyik a legfullosabb lap, DDR2 ill. DDR3 vonalon?
-
Soak
veterán
válasz
laragirl83 #3480 üzenetére
kibirja simán
-
laragirl83
őstag
Jó most éppen 1.336V-ot vesz fel, végülis mind1, 63 fok fölé nem megy akkor sem....
Csak mert látom itt sok embernek a 4GHz-hez elég ilyen 1.296V meg hasonlók, nekem meg kell ez az 1.33 is. Hagyhatom akkor így? Mert ez alatt már fagyizott, szóval még ez sem biztos, ha prime95-el kibírja éjszakát akkor talán... vagy vegyek visszább? szvsz hőfokokkal nincs baj...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
laragirl83 #3474 üzenetére
Meg bele szerintem jobb hutovel.Max fsb-t neztel mar?Btw fasza kis cucc lesz ez grat hozza!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Anthony28 #3470 üzenetére
ne félts engem, visszatértem.
sajna nem sikerült beállítani a 8x575-öt úgy hogy betöltspn rendesen a win.
először nézegettem hogy mennyi a max fesz amire a lap még nem ír ki failt, és 1.4875-re még OK-ot írt ki, de 1.4925-re már FAIL-t.
és ennyi fesz nem elég.de felmerült benne hogy ramok is lehetnek a gondok forrásai, ezért megnéztem azokat is, és kiderült hogy a ram nem megy normálisan.
úgyhogy marad a proci, a ramot pedig lassan eladásra bocsájtom.
valami bika OCZ vagy Ballistix lesz majd helyette, és akkor megoldódik a problem és menni fog a 4600MHz-is.
de a holnapi nap még okozhat meglepit, de mindent a maga idejében -
keIdor
titán
válasz
laragirl83 #3472 üzenetére
1,35-ig el lehet menni 24/7-re!
-
laragirl83
őstag
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
laragirl83 #3472 üzenetére
fpo?
-
Anthony28
őstag
válasz
subaruwrc #3467 üzenetére
Zé-vel mi van? Jelentkezett?
Mert 2 órája írta hogy 10 perc.
Az az 1,5V feletti érték csúnyán hangzott, de mindenki azt csinál a procijával amit akar, felőlem malacot is süthet rajta, csak ha elmondjuk többször hogy 1,55V-nél már döglött meg wolf, amiről asszem mindenki tud, akkor nem értem miért nem elég a 4,3ghz, és miért kell feszegetni az 1,5V feletti tartományt. -
laragirl83
őstag
-
keIdor
titán
Asus 1600FSB supportos lapok listája
Lehet készíteni a QX9770-eket (tudom marha sok tulaj van itt
)
Mekkora poén X48 egyik "nagy" újjítása most úszott el... -
bigdigit
addikt
miután a giga lapomon észrevettem a vcore fail üzit a biosban tökmindegy mit hogy állítottam.alapbeállításokkal se múlt el a nyűgje.....ds4 volt.
-
Pietrosz
addikt
Nálam alig van drop az S3-al, én csinálok rosszul valamit?
(0,015 körül) -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Overlocker #3451 üzenetére
Már megtörtént. Alig várom.
-
-
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #3443 üzenetére
P35-DS4-nél pl. F11 óta van csak.
P35-DQ6-nál is a legújabb óta. -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3443 üzenetére
Uccse a fesz dönt, hanem a max FSB.
Azé nem vok elájulva az 1,2es feszektől...
Uccsó bios aszhem...DS3P felett mind1ikben...
-
-
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3433 üzenetére
Megfelel?
Holnap, ha nem leszek hulla Éccakás után nézek egy max FSB-t...remélem vmi szép kerekedik ki belőle...
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #3424 üzenetére
3dmark nem nagyon érdekel, nincs is fent, meg nem is akarom feltenni.
tegnap még agyaltam rajta hogy le kellene mérni, de volt róla szó korábbi hsz-ekben hogy értelmetlen. úgyhogy azt kihagyom.
de majd csinálok Prime tesztet.Soak - jólvanmár, csak most pipa vagyok
pont te mondtad régebben, hogy magasabb szorzón elvileg többet kellene mennie, mint alacsonyabbande ez most nem megy 575FSB-t 8as szorzóval, holott 6x575 meg ment
nem értem -
Gorneck
legenda
válasz
Overlocker #3426 üzenetére
Már linkeltem korábban! Próbálkozom csak...
-
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Gorneck #3419 üzenetére
ohhh, köszi ez most sokat segített
nem értem mivan, lehet hogy melege lenne ? kajak felb@sz, mindjárt kihajintom a teraszra tokkal vonóval. aztán had dideregjen
bármilyen épkézláb ötletet elfogadok.bigdigit - na neeeeee, remélem erre nem kerül sor, mert akkor darabokba viszem gariztatni
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Overlocker #3408 üzenetére
ohh, köszi.
nekem is nagyon tetszik.de ami feltűnt most : beállítottam neki 8x575-öt 1,485V-tal, szépen be is indult, aztán visszanéztem még a bios-ba hogy a ramok mennyi feszt kapnak. atán benéztem Hardware monitor-ba is hogy ott miket ír ki, és a Vcore-hoz az volt írva : FAIL (pirosan).
aztán elindítottam, de boot közbe restart volt. ilyenkor mivan ? nem bír leadni a lap ennyi feszt vagy mivan????
-
_Dani_
csendes tag
válasz
Zé_Mester #3362 üzenetére
Hát ez nagyon durva, hogy sikerült 550-re felrakni.
Nekem 500-an még stabil, de felette már semmit nem lehet elérnihttp://img138.imageshack.us/img138/5341/teszt1vl0.jpg
Meddig mertél elmenni feszültségben? Én 1.25V amit adtam neki.
Mind1 is, így 4Ghz már elég jó egy 40 ezres procitól. Jó vétel volt mindenképpen.
-
keIdor
titán
Nah ha minden jól megy, akkor holnapra itt egy olyan E8200, ami az aláírásomban is van!
A proci kap egy Commando-t a segge alá és jól meg lesz taposva!
Cél a 24/7 stabil 4300-4400MHz
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- RAM topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest