- Hamarabb hozza az AMD az Instinct MI350-es sorozatot
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz laragirl83 #9072 üzenetére
olvastam XS-en is hogy mit írnak róla, meg mit hogy merre hova.
de akkor is hihetetlen amit mér.
Scythe Ninja+E8200 @4000MHz (1,36V) + rengeteg venti ami faszán be van állítva hogy megfelelő legyen a légáramlás, és így is elég fura dolgokat írkál ki.
azért ha kint 4 fok van, akkar a procinak illene IDLE-ben 20 fok alá menni, nem pedig 29 fokon mászkálni, mivel annó az E6750 1,7V-tal 4080MHz-en GYÁRI COOLER-rel a 4 fokba IDLE-ben 14-17 fok között ugrált.
úgyhogy ne is próbáljatok meggyőzni hogy a Realtemp jól mér, mert egyáltalán nem (ha nem a 2 szememmel látom, akkor talán elhinném hogy jó, de így nem) -
Zsoo21
aktív tag
válasz laragirl83 #8484 üzenetére
A biosba állítsam ennyire,mert ugye a winbe nem annyit ir ki.És akkor olyan 10 órát ha megy és nem hibázik akkor stabil.Ha meg nemjó akkor meg gondolom hamar kijön rajta.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
Laraxior
titán
válasz laragirl83 #8484 üzenetére
rossz hozzáálllás nem a feszt kell csökkenteni,hanem az FSB-t növelni
uram bocsá'....[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
westlake
félisten
válasz laragirl83 #8449 üzenetére
koszonjuk, hogy megosztottoad velunk ezt a rendkivul informativ dolgot.. egy szakmai topikban ti sosem tanultok semmibol? miert nem lehet a normalis, minosegi forumozast elosegiteni? egyszeruen nem tudom megerteni..
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz laragirl83 #8447 üzenetére
Áááá megvagy! Tudtam, hogy valakitől valamit akarok
8x500-al hogy állsz? MOszmár teljesen ugyanaz a konfigunk, szóval akár priviben is,de elbeszélgethetnénk,mert bár én csak egy pár órát tudtam rászánni,azóta el vagyok utazva,de nagyon enm úgy tűnt, mintha menne"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
westlake
félisten
-
Shodan
őstag
válasz laragirl83 #7721 üzenetére
Azért már most látszik hogy a legtöbben 1,35-1-4 tartományba hajtják, szerintem is ez a még normál.
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
-xXx-
tag
válasz laragirl83 #7177 üzenetére
de én a 8200-t kérdem
épp azért mert nem tom h meiket vegyem. az olcsobbat venném, de ha jelentősen nagyobb a tuningpotenciál a 8400esetén, akkor azt, mivel hosszú távra kell -
veterán
válasz laragirl83 #7151 üzenetére
Most akarok váltani 8200-ra, de ez alapján nem biztos, hogy megéri
[link]Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Des1gnR
őstag
Én valamiért feltünően kevés pontot kapok PhotoWorxx-be ez miért lehet? 18000Pont most éppen 3400Mhz en van a procim de sokkal tobb 3,8 on se lesz
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #7153 üzenetére
7x500on 1.18 V kell....7x520 1.20 ...nem nagy kulonbseg feszileg..ez homersekletbe 1-2 fok max terhelesen.
-
Attix82
addikt
zsir....majd beszerzek jobb hutest es en az FSB emelessel probalom huzni a cuccot....
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #7144 üzenetére
a mostani beallitasra gondoltam.....amin megy.
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #7139 üzenetére
nalam a megallast a homerseklet szabja meg ....muti a kepet legyszi !
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #7132 üzenetére
Akkor most megerte lecserelni a lapot es a procit?
Laza bealitason az enyem
[link][ Szerkesztve ]
-
Soak
veterán
válasz laragirl83 #7132 üzenetére
Szerintem nem
-
tlac
nagyúr
válasz laragirl83 #7087 üzenetére
és most mennyi az nb fesz?
-
Rusher
őstag
Na végre eljutottál idáig....... pedig annyiszor le lett már neked írva korábban, hogy 500FSB-nél már 1.55v kell, hogy stabil legyen.......
-
Pietrosz
addikt
-
mope
tag
válasz laragirl83 #7072 üzenetére
Köszönöm a válaszod, és szerinted is sok ez a 74 fok?
Mondtam is Tóninak „grat az új repülődhöz” Ő csak annyit mondott: „hát nem az enyém, de azért köz”
-
subaruwrc
félisten
válasz laragirl83 #7058 üzenetére
nyugi van emberek. folytassátok privibe.
-
Zé_Mester
őstag
válasz laragirl83 #7001 üzenetére
(Zé mondjon le!)
ha most erre választ adnék neked, az az alapelvek többszörös megsértését vonná maga után, de tod mit? bénázz nyugodtan továbbra is, sok sikert
am hogy ne csak OFF legyen :
Keldor papa : ha erre jársz lécci dobj egy privit hogy mi van a DFI lappal, mert ha mégse eladó akkor kell egy másikat vennem a 8200 alá
mert így nem tok 4560MHz felé menni.Daemon09 - sztem a lapod fog vissza, egy P35 komolyabban meg tudná nyígatni a procidat
-
DeadMeat
nagyúr
válasz laragirl83 #7004 üzenetére
Kevesebb cpu feszel nem megy?Ugyertem emelt gtl ref feszel es kevesebb vcore-val?
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
-
VinoRosso
veterán
válasz laragirl83 #6939 üzenetére
lehet NB és CPU hiba is. A "blend" és a "small fft" is ugyanazt az algoritmust futtatja a gépen, csak kicsit másként: mind2 FFT-ket számol, csak más hosszban, a small a rövidebbekre megy rá, sok iterációval(ennél "minden" adat befér a cache-ekbe, igy ki tudja hajtani a proci-> cpu intenzív ), a blend meg kevesebb iretációval nagyobb szélességben( ez meg igyekszik megzabálni a memóriát-> io intenziv ). Végül is ki lehet silabizálni, hogy HW vagy SW hiba, ha mindig ugyanaz a mag hibázik, akkor valszeg HWes, ha randomra hullik el egy, akkor SWes is lehet( ütemezési vagy program integritási gixer pl ). De az hogy mindig ugyanakkor hal el, az nagyvalószinűséggel HW, a több szálas progik( nem muszály valódi párhuzamos progiknak lenniük ) futása nem determinisztikus, elég nehéz reprodukálni a hibajelenségeket emiatt pont, tehát nem hiszem hogy ezen a téren kellene kutatni. Inkább csinálj egy screenshotot, hogy pontosan hány K-s fftnél hal el, és manuálisan be kéne lőni ezt, és hurkolni a futását, hogy meddig bírja.
-
Superman
nagyúr
válasz laragirl83 #6986 üzenetére
Nem, ilyen gond nincs.
Na szóval mindenkinek, azt gondolom bizonyos értelemben egyetlen megoldás létezik, tegnap éjszaka kipróbáltam: van már vagy 10 előre eltárolt stabil processzor-memória beállításom, betöltöttem az egyiket és 110-re vettem a PCIE-est (korábban ez sem használt), de mindezek előtt CMOS Clear volt. Be a Windowsba és eleve csökkentett órajeleket állítottam be a Riva Tunerben, tehát nem járattam csúcsra, mint amikor 3DMarkoztam. Direkt a 3DMark 2003 nature tesztjét indítottam el, mert az rendesen kifekteti a cuccot, ha valami nem stimmel, de lefutott, többször is egymás után. Ezután mindent végigpróbáltam, ami a kezem ügyébe akadt, lefutottak.
Tényleg olyan, mintha az FSB növelésével csökkenteni kéne a VGA órajeleket, mert valami nem nagyon bírja. Na majd jövök és referálok, remélem most már jó lesz.....
-
Anthony28
őstag
válasz laragirl83 #6988 üzenetére
Semmi gond nincs, csak gondoltam inkább kapjon 105mhz-et mint 100-at...ha esetleg ingadozna, mert gondolom ez is ingadozik minimálisan akkor inkább kapjon egy hangyányival többet.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Zé_Mester
őstag
válasz laragirl83 #6953 üzenetére
Zé a HSZ-ed maximálisan no comment, és off topic, emelett gratulálok, az érdemi tartalma is kb =0... n1!
na azárt te se panaszkodhatszEgy konkrét hibára kérdeztem rá pár alaklommal, nem idézem magam, majd visszakeresed
persze, kb 20x. na mindegy. még idézned se kell magad, isten ments, mert akkor még lenne vagy 20 hsz az idézetekkelvan meló 8-tól 4-ig, nem mindenki ér rá - komolyan ??? bazz nem mondod?? esetleg akkor felvilágosítalak hogy reggel fél 8-tól este 7-ig maszekolok egyetem mellett úgyhogy hagyjuk (festés, burkolás...ilyenek)
Mert én nem vagyok akkora mayer hogy 1.5Val küldjem a wolfot mint egyesek....ugye, mert ha beszarik akkor nincs gép... pedig mennyivel könnyebb lenne...adok neki suicide feszt aztán vagy megfexik vagy nem, mit érdeklene mi a legkisebb stabil fesz stb... van akinek ez is számít...hehe
1,5V-ot 4560MHz-hez adtam neki, amit te a büdös életbe nem fogsz elérni még, mert addig még telefirkálsz legalább 2 bővített Wolf topicot a hülyeségeddel, ahelyett hogy próbálkoznál meg szórakoznál a kis motyókáddal. én is megnéztem a min. feszt, főként az érdelelt hogy 1V-tal mennyire képes a proci stabilan mivel most gyári coolert van a motyón így nem nagyon kéne megküldeni. am meg mi a ...... közöd van hozzá hogy mennyi feszt adok neki, meg hogy megdöglik-e vagy nem ??? a világon semmi. ha kinyírom lesz másik, ha nem is rögtön, de lesz, és azt is lesz pofám megküldeni ugyanennyivel.na de hagyjuk, látom felesleges még válaszolni is, mert úgyse bírod megérteni. sikeres +40 szenvedős hsz-t a holnapi napra is
Tibiajax - köszönöm
-
jugeen
addikt
válasz laragirl83 #6956 üzenetére
probaltad mar az alabbi kombot?
transaction booster: auto
cpu gtl voltage reference: 0.63x
mb gtl voltage reference: 0.67x
clock over-charging voltage: 0.8v -
Tibiajax
nagyúr
válasz laragirl83 #6953 üzenetére
itt pedig, ahol a legértelmesebb válaszokat kaphatom
na, hogyhogy, odaát nem annyira értelmesek a fórumtársaid?..ps. én is zémester mellett állok. Ma már egyébként ott tartok (mellesleg pont épp egy (ujboli)8200-es vétel előtt) hogy ide ahová eddig nagy kedvel néztem be mindig mint a PH! wolf-topicja, még a régi szép (1-2 honapja) időkben, ma már nem teszem ezt, mert biztos vagyok abban, h mit fogok látni.. (igen, egy nemfiu avatarra gondolok, többek közt..)
Nade mindegy, ez van, ezt kell szeretni. -
Zé_Mester
őstag
válasz laragirl83 #6946 üzenetére
most előre bocsánatot kérek amit most fogok írni, mert lehet hogy csak nekem szúr szemet, és én vagyok a hülye.
de miért van az hogy most visszaolvastam a reggeli hsz-ekig, és csak annyit látok és olvasok hogy laragirl83 szenved.
te semmit nem tudsz megoldani anélkül, hogy nem írsz be legalább 3hsz-t?
bazz más is tuningol, jómagam is, és ha minden egyes kis apró problémámat lefirkálnám ide, akkor már kb 4x megtelt volna ez a topic.
abszolút nem értelek, próbálkozni kellene, nem nyekeregni minden hsz-benui.: ha jól emlékszek akkor ez már korábban is feltűnt valakinek
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6944 üzenetére
He?
Blend testet nézzél már 6/7*500-on, minden fesz ugyanaz legyen, mint amikor 8*500-on nézted. -
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6942 üzenetére
Szvsz igen.
-
Pietrosz
addikt
CPU-nak kevés a fesz (vagy más fesz kevés).
Ha megint beszarik akkor csökkentsd fsb-t, és ha stabil lesz akkor cpu nem bírja a 8*500-at akkora feszen. Esetleg emelhetsz feszt és órajel marad. -
Rusher
őstag
Neked a fél életed prime-ra meg ilyen egyéb dolgokra megy el....miért nem "használod" a gépet... Amúgy lehet akkor valaminek fesz baja van kevés vagy sok.....minek mennyit adsz?
-
VinoRosso
veterán
válasz laragirl83 #6932 üzenetére
nincs róla képed?
-
VinoRosso
veterán
válasz laragirl83 #6930 üzenetére
tyűha nem is tudtam te vagy Superman vagy csak elirtad?
-
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6929 üzenetére
-
VinoRosso
veterán
válasz laragirl83 #6922 üzenetére
mit csinál konkrtétan? Van valami hibaüzi vagy csak elhányja magát a piros? Milyen széles FFT-nél akad el? ( azt kéne megtudni konkrtéan mitől akad ki ...)
-
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6925 üzenetére
De nem 8-as szorzón remélem!
-
tlac
nagyúr
a memtest elég lightosan tesztel
-
Pietrosz
addikt
Attól még lap beállítás lehet. Produkálj egy 4+ órás blend testet aztán lehet tovább okoskodni.
-
keIdor
titán
Ha visszaveszed full alapra akkor mit csinál? Ha jó akkor egyesével állíts be mindent és kiderűl mi nem jó.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6890 üzenetére
Cserélj tápot!
Már régebben is mondtam, alacsony szorzóval nyomass blend testet, előbb annak kell atomstabilnak lenni, aztán felemelheted a szorzót, és mehet a smallfft. Igy lehet lapot meg ramot kizárni.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz laragirl83 #6887 üzenetére
Nekem Achi anno 333-ra lőtte be,mikor hozzá engedtem nyúlni a géphez , én meg úgy hagytam,mert ezt láttam másoknál is,meg ő is ezt tanácsolta,és igy nincsen problem. Tudod... Ugyanolyan lap,tégy egy próbát...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
tlac
nagyúr
válasz laragirl83 #6887 üzenetére
everest-ben a cachemem tesztben megnézheted, hogy az auto és 400 között van-e sebesség különbség
-
Superman
nagyúr
válasz laragirl83 #6885 üzenetére
Én sem tudom, mi a konkrét hiba, de talán emelhetsz egy kis feszt, nem?
-
Superman
nagyúr
válasz laragirl83 #6881 üzenetére
Akkor, hogyan is van ez? Most 500-as FSB-n vagy? Az stabil volt 1.35-el, nem?
-
subaruwrc
félisten
válasz laragirl83 #6881 üzenetére
akkor értem az 1.5v-s nb feszt viszont a problémádat továbbra sem
Superman nem konkrétan nb túlmelegedésre gondoltam de nem tippelek tovább. fölösleges belemagyaráznom. marad az h nem stabil a proci.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz laragirl83 #6879 üzenetére
500as fsb hez 1.5v nb fesz? nem sok az egy pöppet? eléggé belemagyarázott de lehet hogy addigra melegszik el a lapod és azért dobja el magát....
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #6873 üzenetére
Primeval jatszol?....hagyd a fenebe...told a progikat ha ott is szarozik akkor lejebb kell venni a cuccost.
-
Des1gnR
őstag
válasz laragirl83 #6873 üzenetére
NB-nek adsz még egy kis feszt? úgy is lefagy pont ugyan ott?
v+FF2lWBoI8RKD7176twPQoCFN6asdnG4s4NmMBKztabEWaFJmP8G6OCJiCJMWcJXwDrpRYTGyF5/W+spqFwWQ==
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #6725 üzenetére
Jaajjjjááájaj!
Korán van boooocsss jugeen! Lala helyett Larat néztem és ezért reagáltam a ratyi lappos hsz-re![ Szerkesztve ]
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Superman
nagyúr
válasz laragirl83 #6667 üzenetére
Ha én mindig a szabványhoz tartottam volna magam, akkor sosem tuningolok. Ha sok, akkor sok, evvan.
-
Superman
nagyúr
válasz laragirl83 #6650 üzenetére
Hát nézzük csak. Mivel a lap szinte semmit sem droppol a CPUZ szerint, ezért 1.440-et mutat állandóan, oda van szögezve az 1.440-hez. Na jó, néha idle 1.432-re esik le. Most nagy nehezen a ramokat sikerült 1:1-ben futtatnom a prockó FSB-jével, úgyhogy felnyomtam 530-ra az FSB-t.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6622 üzenetére
Semmi értelme, úgysem mersz annyi feszt adni neki.
-
p3a5c4
tag
Miért nem 9-es szorzót használsz
Sokan 4500-ig jutottak 24/7-be...
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
én ezen nem gondolkodnék sokáig.
-
Gorneck
legenda
válasz laragirl83 #6602 üzenetére
Vista alatt is müxik jól...bár ha ezt a progit veszem alapul akkor semmi se mér jól...
Reális, hogy 36 a maghő és 28 fok a cpu talpa...terhelés alatt 50/30ra alakul...érdekes...
Gorneck#1239
-
Dashes
őstag
Ez szvsz a cpu hőfokát méri , nem a magokét. Legfrisseb Everest, CoreTemp értékei megegyeznek(magok). A Real Temp értékei a CPU hőmérsékletével egyeznek meg az Everestben.(tesztet megcsináltam Real Temp-ben)
-
subaruwrc
félisten
jó kis progi ez. egy pici hiba hogy intel xeon 6700 benne a procim de a hőmérsékletek pontosak. xs-benchet néztétek?. egy alap 8400at épphogy megverek
-
törölt tag
És mivan, ha ez a progi meg alámér, és a coretemp a valós?
-
jugeen
addikt
válasz laragirl83 #6606 üzenetére
számolj ezzel a képlettel, és megtudod, hogy kb. mennyi hőt is termelnek
[ Szerkesztve ]
-
libus
őstag
válasz laragirl83 #6606 üzenetére
Én is szívessen megmérném vele, hogy hány fokos a procim, de már 3-4 hete várok az E8400-re.
A többi cucc már megvan az új konfigomhoz, csak a procira várok.
Valakinek van információja arról, hogy mikor kapnak a hazai nagykerek E8400-et?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
Anthony28
őstag
válasz laragirl83 #6603 üzenetére
Ez tényleg zsír progi! Nekem Prime alatt 1,41V 63 fokos...előtte meg 78 volt.Nem kicsi különbség!
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
laragirl83
őstag
Nah ezzel a progival mérve, ami elvileg jó, Small FFT's alatt a CPU 52-53 fok max.
Ez 10 fokkal kevesebb, mint amit CoreTemp mér.gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Achill3uS
nagyúr
válasz laragirl83 #6481 üzenetére
nah akkor páran már láttátok, de azért berakom ide is, hamár WR
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Overlocker
veterán
Köszönjük, privi ment!
-
subaruwrc
félisten
-
losi73
senior tag
válasz laragirl83 #6472 üzenetére
bele értve azokat is amiket irtam?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Superman
nagyúr
válasz laragirl83 #6460 üzenetére
Tudom, hogy sokszor ki lett tárgyalva, de nem igazán érdekel ez a metódus, sem a degradáció. Addig megy, amíg megy, nem azért vettem, hogy alapon járassam.
Nem tudom, ez valami mánia egyeseknél, hogy mindent minél alacsonyabb feszen járassanak, ami jó, de aztán jön a nyígás, hogy nem megy annyin amennyin elképzelték. Nálam például adott beállítások mellett az északi híd is 1.68Voltot kap és semmi baja a gépnek, végül is egy ilyen értékű hardvernek már bírnia kellene a strapát, hacsak nem eszelősen tuningol valaki, de hol vagyok én ettől.
-
gina100
tag
válasz laragirl83 #6443 üzenetére
Köszi az infót, akkor valószinűleg TX2 lesz.
De hagy kérdezzem meg, hogy neked meddig ment alapfeszen a E8200?
-
őstag
válasz laragirl83 #6436 üzenetére
Na frankó, ettől nem vagyok túl boldog. Bezzeg ha az amd kicsit jobban teljesít, akkor tuti ez is lőbb jönne.
Mennyit tudtál fesz emelés nélkül kicsikarni a 8400-esedből?
izé
-
Zsoo21
aktív tag
válasz laragirl83 #6290 üzenetére
Még 1 db van nekik,megkérdeztem e-mailbe.
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ , 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI 8800GT-T2D512E-OC,
-
Des1gnR
őstag
válasz laragirl83 #6231 üzenetére
Nekem is ezt nyomja de a Giga is ezt csinálta
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
Sírok,ha azt mondod, hogy neked ez újdonság
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Rusher
őstag
A P5K lapok általában nem szoktak így indulni.....sztem ez most egyedi eset nem nagyon olvastam róla, hogy lennének ilyen problémák.......táp vagy másik bios esetleg, de nem hiszem, hogy bios de próba......Kérdezz meg valakit akinek Pro-ja van nála is csinálja-e
[ Szerkesztve ]
-
Dashes
őstag
Giga lap, ugyanez, szóval marad a táp szvsz.
-
Mendax
tag
haveromnak p5b-vel ugyanezt csinája de csak ha meg van húzva a gép ha alapon megy minden akkor nem, ez valami 775-ös asus szarság mert nekem pl az am2-es lap nem csinálta ezt
üdv: mendax!
-
Markovics
csendes tag
Nem kell aggódni,,nekem ugyan ezt csinálja a gép...egy FSP BlueStorm II 500W -s táppal, erre nekem azt mondták, hogy ez a TÁP hülyesége így csinálja vmi biztonsági lófasz..
[ Szerkesztve ]
Asus P5E # E8200@3.2Ghz # 4GB GEIL BlackDragon 800Mhz # 8800GTS 512MB
-
BioNiCMaN
addikt
Szvsz az ASUS saját találmánya duplázás.
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
jugeen
addikt
válasz laragirl83 #6215 üzenetére
Coollaboratory Liquid Pro. de ettol fuggetlenul az, hogy az MX-ekre emlited, hogy a vilag legjobbja, mert nem azok. ergo a visszakerdesed nem tudom mire velni.
[ Szerkesztve ]
-
ricky731
tag
válasz laragirl83 #6211 üzenetére
Procira rakjak még egy pöttyöt mert vettem én is MX2-t hátha nincs rajt...
-
jugeen
addikt
válasz laragirl83 #6211 üzenetére
a Shin-Etsu es a Coollaboratory Liquid Pro is jobb nala.....
-
AirBooms
addikt
válasz laragirl83 #6180 üzenetére
Mondtam, engem nem zavart, sőt, jókat mulattam a dolgon...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz laragirl83 #6160 üzenetére
Ez nem baj, inkább öröm
Mehetek venni talenteket,nem kell új lap"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #6174 üzenetére
En egy CSX Diablo Kit ramokat beszervezek es aszinkronba meghajtom 1200-1300 Mhz
[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz laragirl83 #6159 üzenetére
ip35 pro-ban lehet neki(e8200) 8.5-ös szorzót is nyomatni.
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
őstag
-
laragirl83
őstag
válasz laragirl83 #6159 üzenetére
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz laragirl83 #6050 üzenetére
Bocs,nem voltam. Szóval a kérdésem arra irányul egész pontosan, hogy én 3 különböző kitet próbáltam benne. Mind megállt 1000cl5-nél,ami nonszensz.
neked mennek a talentek normálisan?"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Pietrosz
addikt
válasz laragirl83 #6138 üzenetére
De azt mondtad kisebb tuningnál sosem jött elő ez a dolog. Létezik olyan, hogy prime és hasonlók elfutkosnak órákat, de egy szaros tűzfal nem tud rendesen elindulni? -
Dare2Live
félisten
válasz laragirl83 #6140 üzenetére
pedig ez egy tipikus "kezdő" hiba.
anno és mostis nem véletlen, hogy sokan, sok helyen pl memtestel is tesztelnek. btw ha nem látogatsz pornooldalakat és hasonló nyalánkságokat, akkor a windows tüzfala, defendere teljesen megfelel, én is így használom a gépet.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
bigdigit
addikt
válasz laragirl83 #6140 üzenetére
ideje lenne már,hogy végre megállapodj.kb 60 oldalon mást se olvastam a topikban mint a szenvedésed drukkolok
-
Dare2Live
félisten
válasz laragirl83 #6138 üzenetére
ohát kezdő tuningerek rendszeresen belefutnak abba, hogy vmi sws hibát tuninghibának veznek és ezért trükköznek.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Shodan
őstag
válasz laragirl83 #6135 üzenetére
Nem hiszem, hogy lap és cpu csere után újra ez lenne a gond...xp friss vagy régivel próbálod? nem lehet hogy valami fut a háttérben?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Attix82
addikt
válasz laragirl83 #6080 üzenetére
Csak egy kerdes: vajon megeri e a +400 Mhzet ennyi fesznel? mert ugye 3.6 olyan lazan megy 1.2 V korul hogy csak na......de ha olyan progit hasznal amibe siman kell akkor ok
-
p3a5c4
tag
válasz laragirl83 #6078 üzenetére
Grat !
Ezen hagyod, vagy megnézed 9-el ?
-
keIdor
titán
válasz laragirl83 #6052 üzenetére
Ööö az mehet neki! Kivétel a 3, mert az senkinek se szokott elindulni...
2-ig teszteld csak nyugodtan.off
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gondolkodjunk? Ryzen 5 2600x Érdekel OEM Hibátlan CPU INGYÉ FOX
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700K 6mag 12szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor
- Hibátlan - INTEL Core i7-9700 8mag 8szál max. 4.7GHz LGA1151v2 CPU processzor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest