Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Monitorkalibráló eszközök
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem is az 1066-akl lenne talán gond, bár nem tudom hogy implementálva van-e az asrocknál az 1066-hoz való osztó, bár még esélyes lehet hogy működik. Inkább az, hogy DDR3L-t támogat, ami alacsonyabb tápfeszt jelent (1.25 - 1.35V az 1.5V helyett). Az L-es drágább szokott kicsit lenni, mert a gyártók altalában válogatják az alacsonyabb feszt bíró chipeket, ami többlet költség. Mondjuk volt régebben is alacsonyabb feszültségű ddr3 modul, csak azóta nevezik ddr3l-nek amióta elfogadta a JEDEC szabványként, amúgy ugyanaz mint a ddr3, sőt az L-es modulokat a nagyobb feszültségű normál foglalatban is lehet használni (mivel ugyanaz).
Úgyhogy nem lehet egyértelműen kizárni hogy működik, legegyszerűbb kipróbálni ha már megvan a gép, kárt nem csinál. Maximum plusz időveszteség ha utólag kell még bele másik ramot is rendelni.Szerk: Bocs, valamiért abban voltam hogy sima ddr3 ramod van. Akkor a tápfesz rész nem játszik. A frekit meg vélhetően vinni fogja. A SOC elvileg tudja, az Asrock meg nem arról híres hogy kihagy olyasmit ami amúgy benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Monitorkalibráló eszközök
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Le Mans Ultimate
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest