- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- ZIDOO médialejátszók
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
derrik
őstag
.... Én azért meg csináltam. Egy 95mm külső méretű ventilátor ment az alja alá ahol a lyukak vannak. 5V USB fesz. Így 1800 helyett jóval kevesebbet forog. Hangja semmi a műanyag éppen hogy langyos. Én ugyan nem játszom így 58-60 Celsius fölé nem megy. YouTube videó és közben böngészés. Nekem jó így.
-
interstate76
addikt
"Arra gondoltam még hogy lehet nem ér hozzá a legalsó fémlap a processzor felületéhez, és ezért nem tudja rendesen átadni a hőt... valamivel le kéne szorítani, de ötletem nincs mivel..."
Hogyne érne hozzá? Hozzá van ragasztva egy vékony kis szilikon lapkával, vagy valami hasonlóval, és ez az általad linkelt képen is látszik. És hogy érted azt, hogy rányomni? Azért olyanokat ne írjunk már, amivel esetleg tönkrevághatja a masináját, aki követi az itt olvasottakat!
Leírtam, hogy a legegyszerűbb megoldani, kipróbált eljárás és bárki könnyen meg tudja csinálni. Semmit nem kell nyomni sehová, egyszerűen arról van szó, hogy az alumínium hővezető képessége ezerszer jobb a szilikonénál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háború Izraelben
- Billentyűzet gondom van
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Új - Apple Studio Display -Nanotexturált üveg Állítható dőlésszögű és magasságú állvány - Bontatlan
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- Mac Mini M2 8GB + 27" 4K LG Monitor
- KOMPLETT ASZTALI PC RTX 2080 TI 11GB RYZEN 9 3900X 64GB RAM
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V10 - i5-10400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest