- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltan6
addikt
válaszolok én,hőmérsékletet nem mértem,de kézzel megfogva nem tűnik melegnek,én az office-t nem telepítettem fel.így van 14gb szabad helyem.
amik rajta vannak:
Az összes windows frissítés
kodi (xbmc)
kodi launcher
total commander
vinrar
wifin én nem használom,de kipróbáltam stabil volt.hálókártya sajnos usb alapú,nekem akkor dobálta a netet amikor alvóra kapcsoltam a gépet,utána kikapcsoltam az energiagazdálkodásnál,hogy ne kapcsolja ki a windows energiamegtakarítás miatt,most azt csinálja így hogy eltávolítható eszköznek ismeri fel a hálókártyát.
kodi-val használom nas-on tárolt filmek lejátszására,az 500db filmekből ami vegyesen dvdrip,bdrip,dvd.iso,blu-ray.iso,eddig 1 db filmet találtam ami megizzasztotta.az egyetlen 40gb-os blu-ray iso filmem.A gyűrűk ura-a király visszatér.lejátsza,de félpercenként megáll pufferelni,lehát hogy optimális beállítással ez is menni fog.távirányítom méh nem jött meg hozzá.egyenlőre bluetotth-os egérrel,billentyűvel használom.
Összességében én elégedett vagyok vele,médialejátszónak vettem,fényévekkel többet tud szolgáltatásban,tudásban, mint az előző egreat r6s médialejátszóm,bár azzal sem volt semmi bajom,csak a kodit jobban testre lehet szabni.ráadásul még netezhetek is vele este ágyból fekve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 3080 + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb DDR4/600-850W 2-4Év Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest