- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
válasz
Graphics #4158 üzenetére
Én korábban egy Gigabyte BRIX BXBT1900 -et használtam, ami garidőn belül tönkrement. Szerencsém volt, mert nem tudták megjavítani, így visszaadták az árát és vettem helyette 36e Ft-ért egy Intel NUCCAYH -t. Kb.3 hőnapja használom és eddig nagyon pozitívak a tapasztalatok. A BRIX-hez képest csendesebb, grafikus UEFI-vel rendelkezik, egy csomó mindent lehet benne állítani. UEFI-ből lehet konfigolni, pl. hogy a TV bekapcsoláskor felélessze-e a gépet, kikapcsoláskor lekapcsolja, vagy esetleg alvó módba küldje, de azt is be lehet állítani, hogy a gép induláskor kapcsolja be a TV-t és a TV váltson a megfelelő HDMI bemenetre. Én jelenleg a hálószobában egy FHD TV-re kötve használom kodival média lejátszóként és netezős gépként. Kipróbáltam egy 4K-s TV-vel is, azt tapasztaltam, hogy a desktop felbontást 3840x2160-ra állítva egy picit sok neki, lassabban mozog az egér, szóval érezhetően kevésbé pattogósan működik mint FHD beállítás mellett. Lehet, hogy ezen a dual channel segítene, pillanatnyilag a BRIX-ből megmaradt 1db 4 gigás modullal használom. Youtube 4K -t csak az Edge böngészővel lehet lejátszani, a többi csak 1440p-t ajánl fel. MPC-vel nem ment a 4K, viszont kodival helyreállt minden, az általam kipróbált 4K tartalmak közül mindent vitt.
Ha valakinek van kérdése a géppel kapcsolatban, szívesen válaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 3
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch 2
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest