- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
interstate76 #3943 üzenetére
Dobj rá egy Remixet, és próbáld meg kiküldeni a képet HDMI -n! Áldom az eszem, hogy lapos helyett a Vorke V1 -et vettem.
-
interstate76
addikt
válasz
Nos, belaktam az eszközt és nagyon pozitív tapasztalataim vannak. Az Xbox One-os játék természetesen meg sem kottyan neki, de hogy a Plex Media Server első futtatásakor, sok GB-nyi fénykép szkennelése közben a CPU max. 25-30%-on pörög és - a passzív hűtés ellenére - 50°C alatt marad a hőmérséklete, azt nem gondoltam volna!
Ha böngésztem is közben, akkor is bőven 50% és 60°C alatt maradt, szóval maximálisan elég arra, amire vettem. És még egy fontos adat: AIDA-val néztem a fogyasztást, ami a fenti folyamatok (szkennelés + böngészés) futtatása közben sem ment óránkénti 7,5 W fölé. Szerintem nagyon meggyőző! Az optibay keretem még nem érkezett meg, így a majdan abba kerülő, megosztásokat tartalmazó vinyó egyelőre külső forrásból kapja a delejt. Ergo - véglegesnek szánt állapotában - olyan 8 W körül lesz a fogyasztás aktív használat közben, amikor pedig épp semmi nem fut rajta, csak a Plex Media Server, akkor olyan 5-6 W-ot fog megkajálni.
Ezen még lehetett volna faragni egy picit azzal, ha noti vinyó helyett SSD-re teszem a rendszert, van is egy a fiókban, de erre a felhasználásra (megosztások kezelése, böngészés, irodai munka, néha filmnézés és Xbox-os játékok futtatása) teljesen feleslegesnek éreztem, és így is nagyon keveset fogyaszt.
-
envagyok
veterán
válasz
És még szünetmentes is van benne
-
DJGABI
addikt
válasz
hú tényleg, ezzel most adtál egy ötletet. lehet eladó is lesz a modecom csoda, beszerzési áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Igényes AMD setup r7 5700x , 3060ti fe, 16gb
- RTX4080/ Ryzen7 8700F/ 96GB DDR5 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL 1U rack sín PowerEdge R620
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest