- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- DUNE médialejátszók topicja
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
#79335424 #3534 üzenetére
Nem akartam NAS-t és mini PC-t is. Utóbbi mellett döntöttem, de a GearBest törölte a megrendelést és én időközben ráálltam a NAS-vonalra, amibe annyira belelovalltam magam, hogy már benne is maradtam és csak az maradt nyitott kérdés, hogy NSA310 vagy NAS520. Végül utóbbi lett. Kipróbálom és ha nem hozza a várt szintet, akkor visszaküldöm. De szerintem hozni fogja. Szóval végül a NAS-ra esett a választás, de a rendkívül gonosz AxBattler topiktárs, aki szerintem a GearBest marketingese (!), ma belinkelte, hogy megint van raktáron Z83, és nekem ott volt a "sok" (kb. 80 USD) elköltendő pénz a Walletben, plusz a sok (közel 1000) pontocska is, szóval kb. 70 USD-ért egyszerűen nem bírtam otthagyni (még közel 10 USD-m maradt is).
Másrészt pedig nagy kínai rendelő vagyok, de - ahogy te is tudod - nem szeretek 100 USD fölé menni, 150 fölé pedig még egyszer sem mentem - ilyen összegnél én már inkább használt, de még garis laptopot keresek, ha olcsó wines masina kell (és nem kell a számla sem).
Egyébként teljesen igazad van, logikus választás lett volna a Vorke V1.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest