Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
- Hogy milyen lett az ASUS ProArt széria csúcsnotesze? Hát ilyen!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen DVD-írót vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Én is!Mondjuk nagy meglepetések nem érhetnek, mert a Wintel W8-hoz fogom viszonyítani és kicsit jobb teljesítményt, a Beelink Mini MXIII-hoz hasonló hálózati tempót, továbbá kisebb hőtermelést várok tőle - ha ezek összejönnek, akkor én már teljesen elégedett leszek!
Más: szóba került az emmc. Még sosem jártam utána, hogy ennek kb. mennyi az átlagos élettartama, ha valakinek van annyi esze, hogy nem erre torrentezget. Van valaki, aki vágja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
Üzleti előfizetők hirdetései
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én is!