Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
tibcsi0407 #2528 üzenetére
Értelek, de az i3-5005U mellé nem feltétlenül kell asztali gép. Nekem pl. mind a CPU, mind pedig a GPU teljes mértékben lefedné az összes igényemet (munkára, játékra és médiaplayerként is), ami a hardvert illeti. Ha valaki hardcore gamer, az most nyilván felnevet, de én már rég nem raktam össze asztali gépet - és nagy valószínűség szerint már nem is fogok.
Nem a djnice által linkelt mini pécék mellett kampányolok, mert ilyen értékben én inkább itthon veszek használtat (nem egy ajánlott darab, de hirtelen csak ezt találtam jó áron a tárgyalt CPU-GPU párossal), minthogy az Aliról rendeljek újat (a hordozhatóság miatt amúgy is a laptopokat preferálom a mini pécékkel szemben), de tényleg meglepően jó áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Kutya topik
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest