- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amazon Fire TV stick/box
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
satmen
tag
mindkettőtöknek, hogy próbáltok segíteni! Ahogy már írtam, a BIOS-ban nem szeretnék változtatni. (esetleg, ha kipróbált, és ártalmatlan a következmény) Van reset gomb, nevezzük annak. Legalább is az SD kártyahely mellettt van egy SM alkatrész méretű "gomb". Mivel furat a házon nincs, le kellett venni a készülék alsó lemezét. Így egy vastag tűvel elérhető, és működtethető. (hallhatóan kattan benyomáskor ill.elengedéskor) A jó hír eddig tartott.. Sajnos semmi nem változott!
Először: reset nyomva tartása mellett power gombot megnyomva, indul a ... Pipo logo, majd egyből a Windows. Különböző idejű nyomva tartásokat is próbáltam, de semmi nem változott, ugyanaz a folyamat játszódott. Bármilyen variációban, amíg a reset gombot "el nem engedtem", -akár 20 s is volt- addig nem indult a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest