Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

válasz Lifeforce #199 üzenetére

Esetleg nem tudna infót szerezni arról, hogy mi ez a hiba? Vagy megvárom míg szembesülök vele, az is egyfajta válasz... :D

supreme7!
    Köszi, hogy ránéztél te is, egyre érdekesebb a dolog... (tablettel nálam sincs gond, de azon pro van, nem ez a binges biszb.sz). Szívesen rápakolnék egy msdn win 8.1-et vagy egy win7-et, hogy azzal javul-e a helyzet, csak benne van a pakliban, hogy nem, s a Pipohoz egyrészt nincs kiadott bing telepítő (mert hogy tudtommal binges windows telepítőt nem lehet letölteni sehonnan sem, max. olyat, ami eredetileg (ezidáig) tablethez van, abban meg integrálva vannak a driverek), másrészt meg simán lehet, hogy hiába olvasom ki a licenc kulcsot, úgy, ahogy a tabletemnél, ez esetben sem megyek vele semmire...
    Ez persze csak azért probléma, mert ha nem javul a helyzet, akkor nagyon nem mindegy, hogy mivel tudom eladni, egy aktiválatlan windows-al vagy egy aktivált win8.1-el. Szal gyak. nem sok választásom van. Azt kell eldöntenem, hogy eladom vagy megtartom így, ahogy van, s átadom szüleimnek, nekik ganz egal, hogy milyen a böngésző.
    Nem tom mitől gagyibb a pipo, majd kiderül, tény, hogy alu házban van, sokkal szellősebb, mint ennek a wintelnek a háza, ami ráadásul műanyag, de az aluház meg akkor érne valamit, ha a hő rá lenne vezetve egy híddal, de itt a híd max. a levegő. Pl. az Amiko A3 szintén aluházban van, de ott rá van vezetve a hő, azt is kínaiak csinálták, csak azoknak volt idejük gondolkodni.

LittleShark!
    Hogy kapcsoljam ki? Erre a módszerre gondoltál: [link]
    Mert a pluginek között én még ehhez hasonlót sem találok, csak az Adobe Flash van, az engedélyezve is van, de mielőtt telepítettem, akkor is megjelentek a flash tartalmak, s előtte-utána is akadozott a YT.

Új hozzászólás Aktív témák