Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz
Lifeforce
üzenetére
??? Hát ezt most nem is értem, miként cáfol engem...
Ezt szerintem inkább te értetted félre vagy nem tudom, mert azt sem tudom mit akartál ezzel a cikkel. A bing keresőmotor az a gyártót kötelezi, hogy IE-t telepítsen, s hogy a bing legyen az alap kereső, azt te úgy változtatod utána, ahogy akarod, nem jár licensz vesztéssel! Ez le is van írva a linkelt oldalon, egyértelműen.
A Windows with bing is ugyanúgy kulcs megadásával aktiválható, mint a sima windows, viszont eddig amivel találkoztam tabletnél (telepítő) az nem egy hagyományos telepítő volt, pendrive-ról telepíthető, parancssorban futó telepítő, ami gyak. teljesen automatikus, egy xml file tartalmazza a termékkulcsot, amit magától be is regisztrál, de ez változtatható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer Gép - ASRock B660M, Intel I5 12400F, 16GB DDR4, RTX 3060 12GB, 500 GB M.2 SSD, 650W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
- Egyedi Épitésű Gamer Gép Ddr5 32gb i7 14700 1év Garancia 3090 Gigabyte Vision
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest