Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
behappy
aktív tag
no, van nekem egy Connect3D 9550 256MB 128bit kártyám.
Amikor bekapcsolom a gépet, akkor se Bios, se windows boot logo, se semmi nem látszik, helyette a TFT-n egy INPUT NOT SUPPORTED felirat mászkál. Először azt hittem (bár kétkedve, mivel az előző vga-val ilyen gond nem volt), hogy a TFT nem tudja az alap DOS-os felbontást. De nem, mert ma kipróbáltam egy 17'' CRT-vel is és ott is ugyanez a probléma volt (ott Biosba tudtam menni, csak windows Boot logo idején nem volt kép, hasonlo hibaüzenettel)!
A CRT szerint a V azaz vertikális freki 41 volt és ez sok volt neki.
Mi a xart lehet csinálni? Próbálnám huzni az uj 939es procimat, de ha nem látok semmit a biosban akkor hogy?
Esetleg átirni vmit a VGA biosában? (csak ugye ez is nehézkes, mert DOS-ban nincs kép, marad a vakon gépelés...
)
Google nem tudott érdemleges infot adni.
(előző A7N8X -E Deluxe alaplapomban is ez volt és most az A8V Deluxe lapomban is ez van).
Jo lenne ha valaki tudna vmi tippet adni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Mazda topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Spórolós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)