Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Eszeanna
üzenetére
Szia!
¤ Csak a GPS-nél volt problémád?
Nem. A töltéssel is. Nem tudom mi köze volt hozzá, de a hálózati töltőt nem szerette. Hol ment a töltés, hol nem, s ilyenkor állandóan jelzett a telefon. Nem tudom, hogy ez rom hiba-e, de Zopo romra visszatérve ez nem jelentkezett. Érdekes... /Gyári töltőjével jó volt./
Ja, s a power bank-ommal se ment a töltés. Míg Zopo romon igen.¤ Használtad a Walkman alkalmazást? Az teljes értékű volt? Értem ezalatt azt, hogy a zenék adatait tudtad szerkeszteni? A színét változtatta az alkalmazás?
Használtam a Walkman alkalmazást, de csak zenehallgatásra. A zene adatainak szerkesztését hol kellett volna keresni? Nem használtam soha. A színét pedig nem változtatta, végig egy színű volt. De lehet, csak nem figyeltem.¤ A Play áruház felajánlotta a csak Xperia telefonokhoz való frissítéseket? Pl. a Walkman alkalmazáshoz?
Rom telepítés után egy csomó alkalmazást frissített. Mintha lett volna közte xperia cucc is. Nem figyeltem.De ha megjön végre a P70-em, akkor visszarakom, s megnézem neked ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natúr Titán Színben Kártya-független,2026.03.26.-ig Apple Garancia,
- iPhone 17 Pro max 256GB gyári független 2027.01.09. Apple jótállás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest