Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz985
újonc
Sziasztok! Megfogadtam ha megérkezik a telefonom és tesztelem 3-4 hónapot megírom mi a véleményem a készülékről. Mielőtt megrendeltem sokat olvastam itt a tapasztalatokat , szerintem alap ha hozzá teszem én is a sajátomét. Életem első Kínai készüléke. Gyakorlatilag 2 héten belül megérkezett. A Coolicool-ról rendeltem mert akciós volt. Későn vettem észre, hogy van europai raktár és én a kínából rendeltem. A végén jól sült el a dolog, mert nem kérte a postás az áfá-t. Lényegében 37 ezer forintomba került a készülék, így olcsóbban megúsztam. Folyamatosan használom hónapok óta. Miskolc- Siófok távon Sygic gps alatt egyszer sem dobott jelet. Budapesten sem, pedig ott valamiért a régi Sony-m dobált. Teljesen gyári nálam minden nem nyúltam hozzá. Kamera szerintem az árához képest hihetetlen szuper. Akku nálam egy napot bírt legnagyobb terhelésem egy fél napos folyamat fényképezés a városban. Lehetne jobb, de minden esetben az ára ami mosolyt csal az arcomra. A negatív dolog ami engem idegesít a hátlap. Teljesen jól illeszkedik mindenhol de recseg kicsit. Ennyi
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ár-érték bajnok nyomában: teszteltük a 8BitDo Ultimate 2C kontrollert
- BestBuy topik
- iPhone topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 - 256 GB - kék (311) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 14 Pro - 256 GB - szürke (310) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max - 128 GB - kék (309) Használt, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- Apple iPhone 14 - 128 GB - feher (308) Újszerű, 10000.- Ft ajándék kiegészítőkre, garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
3G tökéletesen megy. NFC tökéletesen működött Galaxy S4 mini és Nexus tablettel egyaránt. Azoknak ajánlom akik nem tehetik meg, hogy sokat kiadjanak egy telefonra. Jelenleg azt mondom nagyon örülök, hogy a tulajdonosa lehetek egy ilyen egyszerű de erős készüléknek. Szerintem a következő telefonom is Kínából fog landolni ha ezt elküldöm nyugdíjba. Ja igen és a dobozban volt még egy füles, egy extra fólia és egy flip tok a töltő mellett.