Hirdetés
- VR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsozy01
csendes tag
válasz
junkpod
üzenetére
Ahoy. Én feltettem egyből a Marsapa féle romot és azt mondom,2nap után majdnem minden makulátlan. Gravitybox b*szik rendesen működni,de ez nem rom hiba. Ami viszont kicsit bosszant,hogy a GPS-el valami nem kerek. AGPS,EPO rendben,YGPS nekem is azonnal talál van,hogy 13 holdat is,de nem fixál egyet sem. Tiszta ég alatt elsőre majd 20 perc kellett,hogy feléledjen,de azóta is percek telnek el a fixálásig. Utána eddigi tesztjeim alapján szépen tartja a pozíciót az Ágó,de JB-vel sokkal,de sokkal jobb volt. Amivel még küzdöttem,az az adatok visszaállítása. Titanium Backup,Sms backup,Mybackup Pro, minddel szenvedtem. Wifi AP-ket nem is tudtam visszaállítani,pedig jó lenne,mert volt vagy 30 mentett. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Trollok komolyan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest