Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Különleges házzal jön a Colorful asztali PC-je
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Vezetékes FEJhallgatók
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest