- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 mini, 128 GB, fehér, aksi 87%
- iPhone 12 PRO 128 GB Kártyafüggetlen
- Samsung S22+ 256GB Phantom Black - Karcmentes, megkímélt állapotban!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Apple iPhone 17 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest