Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
soundman1
senior tag
Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sorozatok
- Hardcore café
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest