Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• soundman1

senior tag

Pár nap utáni tapasztalatok. Alapvetően megérte KK-ra váltani.
    Először felment a 1.1.1(recovery miatt)+wipe-ok, utána ment fel a wilsey féle 1.0.13+wipe-ok. IMEI megmaradt, nincs képernyő villódzás, eddig semmi bug.
    Gps gyengélkedő maradt: 5-6 holddal. Indulásként: Faster Gps+wifi be+Tartózkodási hely/Csak a készüléken+Ygps, majd 20 perc után 5 zöld hold után nem kínoztam tovább. Ez után Igo már gyorsan gps-t fogott. Lehet, hogy a tartózkodási helynél/Nagyon pontosra kellene állítani, mert akkor gyorsabb lenne az első fix, de akkor minden más proginak is engedélyt adok, hogy a gps-t használja, ezt pedig nem szeretném. Ez utóbbi így működik KK alatt, jól gondolom?
    Még egy Bp-i szűk utcás bevetésben kell egy teszt, mert JB alatt nagyon dobálta a jelet.
    A flip toknál képernyőzár nélkül is a főképernyőre ugrik egyből, ezt már nagyon vártam. :-)
    A wifi mintha stabilabb lenne, korább Beállításokban volt, hogy meg kellett nyitnom a wifit, hogy csatlakozzon a hálózathoz, ill. a Play is nehezen indult el.
    Antutu 18000 felettit mér, úgy érzem gördülékenyebb lett minden.
    A KK új tárcsázójában nagyot csalódtam, prediktív bevitelt ez sem kapott, az összevont kontaktkezelés szerintem kriminális, így az Ezdial-ra váltottam: prediktív, ezer beállítás, a sim váltást nem tudja csak kezelni, a Miui design pedig bejön nekem.
    App permission kikapcsoltam, mivel csak az Alkalmazások értesítés megjelenítése kikapcsolásával lehet eltüntetni az értesítési sávból.
    A Myprofiles KK-n nem tudja a repülő módot kezelni, így lecseréltem a Timed togglesra, boot után is működik KK-n, számtalan profil beállítható.

Új hozzászólás Aktív témák