Hirdetés
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Házimozi haladó szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
Én még használom mellette a Clean Master 3.8.6-ot (abban még nem találtam különösebb sallangokat) - memória gyors kipucolására.
Az sdmaid-et gondolom az unlockerjével együtt raktad fel.
Ne olyan bonyolult, csak oda kell figyelni, és szól hogy mi fog történni.Amit én szoktam csinálni:
1. menü gomb hosszan nyomva, előjönnek a háttérben aktuálisan futó alkalmazások (innen tanultam
) kilökök mindent oldalra
2. CM-et megbököm, hogy pucoljon a memón még amit tud (de lehet ez felesleges, csak még ezután fogok rájönni).3. És időszakosan át lehet nézetni az sd maiddel, és kitakarítani a vackokat (hetente).
4. Vírusírtónak meg fennt van az AVL pro, de ezt csak ha eszembe jutna alapon, nem fut vagy keres állandóan.
Na amit kérdezel, az SD Maid:
- Programkezelés
Itt tudod az autostartokat is mókolni:
A googleplay szolgáltatásokat én pl sikeresen gyalultam az imént, úgyhogy itt kell nagyon vigyázni, hogy mire "bököl".
Egyel visszább a menüben ezek vannak még:
- Hibakereső
- Rendszertisztító
- Programtisztító
- Adatbázisok
stb..
Ezeket lehet még bátran használni elsősorban, ezekkel annyira nem kell vigyázni, rájuk bízhatod magad.
Na valami ilyesmi, de még én is most tanulgatom, szóljatok bele ha valami hülyeséget mondtam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Star Trek
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) kilökök mindent oldalra