Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
Na 13:38-kor átvettem a futártól. Már csak a munkahelyen tudom részlegesen tesztelgetni. Kicsit furcsa a kamionplató méretü ZP 990-em után. 1.0.4-es ROM-mal jött a Mixeshoptól. Este kipróbálok otthon Miracastot, OTG-t egyebeket. Hétvégén mentegetek, telepítek aztán jön a Framaroot. Hétfőn átadom. Szerintem fog tetszeni a leendő tulajnak. Amúgy tényleg pofás és karcsú darab, gördülékenyen fut és a Zopo után is szépnek mutatkozik a kijelző. Autómata fényerőállítás jó, kamera a várakozásnak megfelelő. A ledje egész jó fényerejűnek hat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S25 FE / S25 / S25+ / S25 Ultra / Z Flip7 / Z Fold7 / A56 / A36 új BONTATLAN
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
Üzleti előfizetők hirdetései
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs