- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen monitort vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikkire
csendes tag
Hello mindenki.
A következőt tapasztaltam. Nagyon nagyon felidegesített!
Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@
) Hogy egy porszem se menjen alá, letöröltem a képernyőt egy portörlő ronggyal, de 1-2 szösz mindig rákerült. Porszívóval leszedtem a szöszöket, de hozzzáért a porszívó vége a képernyőhöz és BELEBA**OTT egy karcot!!!
Most ez mi a fene? Mielőtt leszedtem a gyári fóliát, kipróbáltam mennyire karcálló a képernyő, a felső hangszórónál kilátszódik kicsit a képernyő, nem védi a fólia, ott karcoltam tűvel olyan erősen, hogy hajlott a tű, és semmi baja nem lettt.. Most meg egy kib***ott műanyag megkarcolja???!!! Most mi ez? Elvileg ezt a képernyőt a fémnek meg a gyémántnak szabadna csak megkarcolnia. Na most akkor hogy is van ez? Nagyon nagyon ideges vagyok emberek!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hihetetlen mérges vagyok!!!! :@ Ugye egy darabig a gyári képernyővédő fólia volt a telefonomon. Azt írták Gorilla glass 2 üveg vagy mi a képernyő, meg volt aki írta hogy fólia nélkül használja és semmi baja a képernyőnek. Én is leszedtem a fóliát, egy hétig volt a telefon fólia nélkül. Azért szedtem le mert kicsit karcos volt a fólia, és gondoltam ha karcálló akkor leveszem... A képernyő alján pár apró karcot észrevettem, úgyhogy úgy döntöttem, felrakom a fóliát (persze nem teljes sikerrel Grrr :@