Hirdetés
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
janek69
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Na jó a programozói diplomám nem írtam ide,meg azt sem,hogy az NMHH-nál zavarvizsgló technikus is voltam,mert nem hiszem,hogy jelen esetben köze van a támához. :-)
Nos 230/5V-os tápot lehet csinálni transzformátor nélkül is,csak éppen rázni fog. Hidd el,ha nem a leválasztás lenne a fő szempont,akkor üzleti okokból nem lenne benne trafó,hiszen jóval olcsóbb lenne.(lásd olcsó kínai ledes fényforrások) Persze,hogy ha már tesz bele,akkor a transzformálás egy fontosabb feladat szerintünk,műszaki emberek szerint,neki nagy költség :-) .Az,hogy egy hiba esetén átüt-e a trafó vagy sem az egy más téma.Láttam jópárat szétégni,de általában a meghajtó fet hamarabb robban szét és így megszakad,minthogy a trafónak baja legyen. Szerintem teljesen meddő vitát folytatunk olyan dologról,amit mind a 2-en ugyanúgy tudunk és gondolunk,csak ez egy sör mellett fél perc lett volna. :-)
Egyébként is nagyon elkanyarodtunk a V3 autóstöltőtől és az általa,vagy esetlegesen a készüléken belül keletkező zavaroktól,amikkel meg nem sokmit lehet kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A Vatikánba költözik az AI
- Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest