Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
diego65
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket kérném. "Régi" iNew tulaj vagyok, már kitapasztaltam a teló lelkivilágát, mégis a napokban beleszaladtam egy veszélyes(?) furcsaságba. Munkából hazafelé bekapcsoltam a Waze appot(+WIFI+GPS+3G TELENOR), és mivel kb 40%-os volt az aksi, rátettem szivargyújtós töltőre. Kb 10-12Km után kiírta a telefon, hogy az aksi túlmelegedett, jött az ilyenkor megjelenő szöveg "Figyelmen kivül hagy" vagy "Szundi".
Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
Ma megint bekapcsoltam hazafelé a Waze-t, de most töltő nélkül. Legnagyobb meglepetésemre, a teló ugyanúgy elkezdett melegedni, majd megint jött az aksi túlmelegedéséről a figyelmeztetés.
Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....
Kérdésem: Másnak volt esetleg hasonló tapasztalata?
A telefonon rendszeresen játszok, hol töltőről, hol aksiról, de még sose volt ilyen jelenségem. 3betűs navi, trafi hunter, stb rendszeres használt appok, de egyik sem produkált még ilyet. Nincs kedve valakinek kipróbálni a Waze-t, hogy ott is produkál ilyet, vagy csak nálam van valami? (A telefonon az 1.8-as német GPS fixes ROM van. 1. sim telenor, 2. sim voda., aksi töltés jó)
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 17 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128 GB Awesome Silver
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Első ijedtségemben lehúztam a töltőről, és kikapcsoltam mindent, amit lehetett, és rányomtam a klímát, ... Még párszor bejelzett az aksi, de lassacskán lehűlt, és visszatért a normál üzemmód.
Most már nem estem úgy pánikba, mint legelőszőr, Waze kikapcs, és az élet megy tovább....